mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Learn C# (Includes the C# 3.0 Features) E-Book
Learn C# (C# 3.0 Features) E-BookC Sharp hakkında güzel ve güncel bir kaynak. C Sharp dilini son güncellenmiş haliyle anlatan oldukça güzel bir kaynak. C Sharp 3.0 ele alınarak anlatılmış. Yeni özellikleri bu kaynaktan rahatlıkla kavrayabilirsiniz.

Güncel konuları içerdiği gibi C Sharp dilini ve tüm özelliklerini de tamamıyla anlatıyor. C Sharp ile ilgili tüm bilgilere ulaşabilirsiniz. Ayrıca arşiviniz de olması gereken kaynaklardan bir tanesi. Her an C Sharp ile ilgili karşılaşacağınız sorunlarda başvurabilceğiniz bir kaynak.

Buradan indirebilirsiniz.
Mehmet Duran 12 Ekim Pazar 2008 6 12994 3,7
Bookmark and Share
Bu Yazıyı Değerlendirin.
Konuyla İlgili Olabilecek Diğer Yazılar Asp ile FCK Editör Kullanımı Javascript ile Slide Menü Javascript ile Linkleri Renklendirme Javascript ile Menü Effect Asp.net ve Veritabanı Kullanarak Slayt Hazırlama - Örnek Uygulama
Yorumlar
Yorum Yaz
RSS Yorum Takibi
Atilla 16 Şubat Pazartesi 2009 10:14 #1
merabalar kitabın dili hem akıcı hemde kolay paylaşımınız için çok teşekkür ederim
özcan 02 Haziran Salı 2009 18:35 #2
yaha müdür bunun tr olanı yokmu
Mehmet Duran 02 Haziran Salı 2009 19:32 #3
Türkçe olan pek kaynak yok. Olanı da bu şekilde paylaşmak yanlış olur.
illegalfile sharing 13 Temmuz Pazartesi 2009 01:49 #4
Yasadışı dosya paylaşıyorsun bir de marifetmiş gibi bunun üzerine blog yapmışsın. "learn c" yazarak google.com.tr den yaptığım bir arama sonucu siteye ulaştım. bu çok saçma.
Mehmet Duran 13 Temmuz Pazartesi 2009 10:55 #5
Merhaba dostum. Neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum. Bu konudaki bir önceki yorumumuma bakarsan neyin ne olduğunu anlarsın. Kaynak paylaşımında Türkçe kaynak bulsam da paylaşılması uygun değilse paylaşmam. Ama yabancı kaynak konusunda böyle düşünmüyorum. Yabancılar ülkemizi çok sömürdüler ve sömürüyorlar. Bizim onların 3 - 5 kuruşluk kaynaklarını paylaşmamız çok haksızlık değil. Sen istiyorsan paylaşma ve indirme. Bu blog sadece bunların üzerine de kurulu değil. Sana zenginleri biraz daha zengin etmede başarılar dilerim.
ceren 14 Ocak Perşembe 2010 02:30 #6
bu kadar güzel kaynakları toplayıp bilgiyi paylaşmak adına sitenizde yayınladığınız için çok tşk ederim. gerçekten saygı duyuyorum emeğinize. çünkü en ihtiyac duyduğum kaynakları edindim sayenizde. tekrar tşk ederim.
İsim :
Site :
Yorum :

Buradan bu yazıya ait yorumları RSS olarak takip edebilirsiniz.

Bu servis ile yazılara eklenen yorumları RSS ile takip ederek konu ile ilgili başkaları tarafından yapılan yorumları veya konuyla ilgili sorduğunuz sorulara verilen cevapları görebilirsiniz.
Kimse sana senden iyi öğüt veremez.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009