mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
mehmetduran.com 4 Yaşında
mehmetduran.com 4 YaşındaBenim neden bir sayfam yok, benim de bir sayfam olsa diye düşünürken, bu düşünceyi 4 yıl önce bugün ete kemiğe bürümüştüm. Başlangıç amacım kendime ait bir sayfa olması, bilgilerimi, düşüncelerimi paylaşmak ve paylaşırken de öğrenmekti. Bir süre bu hedefimi oldukça başarılı bir biçimde yürüttüğümü düşünüyorum. Ancak son iki yıl hayatın getirmiş olduğu sorumluluklar ve meşgaleler bloğuma ayırdığım zamanı elimden aldı. Gelen yorumlara, mesajlara cevap verememeye başladım. Ancak herşeye rağmen bloğum ziyaretçi çekmeye devam etti. Gelen yorumlara ve mesajlara cevap veremediğim için üzgünüm ama haklı nedenlerim olduğunu düşünerek kendimi avutuyorum. Ancak en kısa sürede ilk başladığım zamanlardaki gibi güncel blog tutmayı umut ediyorum.

Son yazım da yıl dönümü üzerine ve bu benim için kötü bir durum. Ama daha önce kendime koymuş olduğum hedefleri fazlasıyla gerçekleştirdiğimi görmek bu üzüntümü biraz olsun hafifletiyor. Hayatta alınan sorumluluklar bir takım etkinliklerimizi engeleyebiliyor. Blog üzerine ve sosyal hayat üzerine olan aktivitelerim oldukça etkinlenmiş durumda.

Her ne kadar az vakit ayırsam da gelen mesajları ve yorumları cevaplayamasam da bloğum her geçen gün azalmayan, artan sayıda ziyaretçi almakta. Bu da beni tekrar bloğu aktif olarak kullanmam için motive ediyor.

Herşeye rağmen hayat devam ediyor. Önümde yapılacak güzel işler, projeler var. Her Türk evladı gibi yapmam gereken bir askerlik görevim var. Önümüzdeki dönemde yoğun biçimde çalışmaya devam edeceğim. Bu süreçte bloğumu canlı, ayakta tutmaya ve daha fazla vakit ayırmaya da gayret edeceğim.

Herkese hayatında ve işlerinde başarılar dilerim.
Bookmark and Share
Bu Yazıyı Değerlendirin.
Konuyla İlgili Olabilecek Diğer Yazılar Yorumlar ve Yorum Ekleme Bölümü Güncellendi Host Değişimi Yine Bir Dönem Sonu Asp.net ile MySql Veritabanının Yedeğini (Dump) Alma Son Yaptıklarım Bölümü
Yorumlar
Yorum Yaz
RSS Yorum Takibi
Bu Yazı Hakkında Henüz Yorum Yapılmamış.
İsim :
Site :
Yorum :

Buradan bu yazıya ait yorumları RSS olarak takip edebilirsiniz.

Bu servis ile yazılara eklenen yorumları RSS ile takip ederek konu ile ilgili başkaları tarafından yapılan yorumları veya konuyla ilgili sorduğunuz sorulara verilen cevapları görebilirsiniz.
Büyük işler gibi, büyük düşüncelerinde davula ihtiyaçları yoktur.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009