mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Sudoku Uygulamam (MDSudoku v1.0)
Sudoku Uygulamam (MDSudoku)Bu yazımda hazırlamış olduğum Sudoku uygulamasını sizlere tanıtacağım. Çok önceden çalışmalarına başladığım ancak yoğunluk nedeniyle uzun süre ilgilenemediğim Sudoku oyununu büyük oranda tamamladım. Açmış olduğum sudoku.mehmetduran.com alt domaininde bu oyunumu sizlerle buluşturacağım ve yenilikleri paylaşacağım. Şu anda web alt yapısı hazır ve oyunu görebiliyor, çözebiliyorsunuz. En kısa sürede Silverlight ve Mobile (C# ve Java ile) versiyonlarını da hazırlayıp, kullanıma sunmayı planlıyorum. Eksik yönü ise oyunun doğruluk kontrolünün olmaması ve verilerin tutulmayışı. İlerleyen süreçte yeni versiyonlarda bu eksikleri tamamlayarak eksiksiz bir oyun haline getireceğim. Bu yaz boyunca bu oyunu tam olarak bitirmeyi ve her platformda çalışan bir uygulama olarak dağıtmayı planlıyorum. Umarım bu hedefime ulaşır ve bu oyunu herkese ulaştırırım.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Silverlight'a Giriş - Başlangıç
Silverlight'a Giriş - BaşlangıçBugün itibariyle bloğumda Silverlight kullanmaya başladım. Son dönemde pek zamanım olmadığı için bloğuma ve kendi çalışmalarıma zaman ayıramadım. Çok yoğun bir dönem içerisindeyim. Her zaman olduğu gibi yeni çalışmalara, yeni fikirlere hep böyle yoğun dönemlerde karar vermişimdir. Bu dönemde de daha önce bilgim olan ancak üzerinde pek durmadığım Silverlight üzerinde yoğunlaştım ve bloğumda kullanmaya başladım. Şimdilik sadece istatistiksel verileri göstermek amacıyla Silverlight kullanıyorum. Bundan sonra sadece bloğumda değil diğer çalışmalarımda da kullanacağım. Bloğumda da Silverlight ile ilgili paylaşımlarım muhakkak olacaktır.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun » Microsoft Yaz Okulu İkinci Haftanın Ardından
Microsoft Yaz Okulu İkinci Haftanın Ardından

Bugün itibariyle Microsoft Yaz Okulu Ankara ayağında ikinci haftayı da geride bıraktık. Oldukça güzel, faydalı bir hafta oldu. İlk 2 gün Tayfun Akçay ile SharePoint hakkında bilgiler edinip, kullanma fırsatımız oldu. Son 3 gün ise Daron Yöndem'in katılımıyla beraber çok eğlenceli ve faydalı bir haftayı geride bırakmış olduk. Ayrıca bu etkinlikte geleneksel hal alan bowling organizasyonunu da düzenledik. (Kıl payı birinciliği kaçırdım.)
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 01 Ağustos Cumartesi 2009 3 15966 5,0
Silverlight 2 Visual Essentials (E-book)
Silverlight 2 Visual Essentials E-book arşivimden silverlight ile ilgili güzel bir kaynak. Silverlight öğrenmek  ve yeni başlayanlar için güzel bir kaynak. Silverlight hakkında herşeyi baştan sona anlatan bu kaynağa buradan ulaşabilirsiniz.

İyi Çalışmalar!
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 19 Ağustos Salı 2008 1 12587 5,0
Kimse sana senden iyi öğüt veremez.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009