mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Parmak İzinden Yüz Tanıma Projesi
Parmak İzinden Yüz Tanıma ProjesiBölüm başkanımız Profesör Doktor Şeref Sağıroğlu başkanlığında yürütülen "Parmak İzinden Yüz Tanıma Projesi" geliştirildi. Dünyada ilk kez böyle bir proje geliştirilmekte ve bu projeye bölüm başkanımız Şeref Sağıroğlu başkanlık etmekte. Projenin geliştirilmesinde rol alan diğer isimler ise Araştırma Görevlisi Uraz Yavanoğlu ve Araştırma Görevlisi Necla Özkaya. Hocamız bu projeyi bizlere yaklaşık bir yıl önce anlatmış ve geliştirmeye devam ettiklerini söylemişti. Büyük bir aşama kaydedildikten sonra yapılan bir toplantı ile bu proje tanıtıldı. Birçok basın ve yayın organında da proje hakkında bilgiler yer aldı. Ayrıca topluluğumuzun logosunda yer alan parmak izi de bu projeden esinlenerek tasarlandı. Umarım bu proje hem hocalarımız için hem ülkemiz ve dünyamız için hem de bölümümüz için hayırlı olur.

Bu başarılı projenin birçok basın ve yaın organında yer alması ve ilgi görmesi oldukça güzel bir durum. Topluluğumuzun logosunun da bu projeden esinlenerek hazırlanması hem topluluğumuz için hem de bölümümüzün geleceği için oldukça önemli. Ayrıca proje tanıtımının yapacağımız etkinlik öncesine gelmesi bizleri daha da mutlu ve motive etti. Umarım gelecek bizler için daha iyi olur.

Hocamız yapıtğı bir toplantı ile bu projeyi tanıtmıştır. Birçok yazılı ve görsel basında yer almıştır. Hocamızın başkanlık ettiği bu proje ilgili basında yer alan haberlerin bir kısmına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Cnn Türk
Mynet
Radikal
Ntv
Mehmet Duran 06 Mayıs Çarşamba 2009 3 14420 5,0
Bookmark and Share
Bu Yazıyı Değerlendirin.
Konuyla İlgili Olabilecek Diğer Yazılar Visual Studio'da Daha İyi Kodlama için Temalar Bloğumda Kullandığım SiteMap Sınıfı Jquery ile Typing Uygulaması (Harf Harf Yazdırma) MVC ile Link İşlemleri (Html.ActionLink, Url.Action ve Özel Metot Oluşturma) Microsoft Yaz Okulu Üçüncü Haftanın Ardından
Yorumlar
Yorum Yaz
RSS Yorum Takibi
sinan 12 Mayıs Salı 2009 16:14 #1
hepinize teşekkür ederim başarılar
Resul Özdemir 14 Mayıs Perşembe 2009 13:09 #2
Merhaba sevgili Mehmet, Necla Özkaya tıp öğrecisi değil Erciyes Üniversitesinde araştırma görevlisi. Bu projeyle de yrd. doc. olacak büyük ihtimalle. Bilgin olsun. Ayrıca blogun çok başarılı tebrikler
Mehmet Duran 15 Mayıs Cuma 2009 00:02 #3
Merhaba. Maalesef bunu bilmiyordum. Ancak projede yer alması nedeniyle adını yazmak istedim ve Tıp öğrencisi olduğu bilgisini linkini vermiş olduğum haber sitelerinden öğrendim. Ancak sizin uyarınız üzerine bu hatamı düzeltiyorum. Uyarınız ve yorumunuz için teşekkür ederim.
İsim :
Site :
Yorum :

Buradan bu yazıya ait yorumları RSS olarak takip edebilirsiniz.

Bu servis ile yazılara eklenen yorumları RSS ile takip ederek konu ile ilgili başkaları tarafından yapılan yorumları veya konuyla ilgili sorduğunuz sorulara verilen cevapları görebilirsiniz.
Büyük işler gibi, büyük düşüncelerinde davula ihtiyaçları yoktur.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009