mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Bloğum Dmoz'a Eklendi
Bloğum Dmoz'a EklendiBugün itibariyle bloğumun Dmoz'da kayıtlı olduğunu öğrendim. Dmoz, "Açık Dizin Projesi" adı altında geliştirilen ve internet ortamında bulunan sitelerin seçilmiş olanlarının bilgilerini barındıran bir projedir. Dmoz'un önemi ise arama motorlarının ve diğer web site araçlarının başvurduğu kaynaklardan biri olmasıdır. Bu nedenle bir web sitesinin değerlerinin yükselmesi ve daha fazla ziyaretçiye ulaşabilmesi için bu gibi projelerde yer alması gerekir. Bloğumun da Dmoz'a kayıtlı olması da beni oldukça memnun etti. Umarım hem benim için hem de ziyaret edenler - edecekler için hayırlı olur.

Dmoz'un önemini görmüş ve geçenlerde bloğumu kayıt ettirmiştim. Bugün itibariyle bloğumun Dmoz'a kayıtlı olduğunu gördüm. Bu olay oldukça memnun etti. Ayrıca Dmoz'a kayıt olmak için editörlerin kontrol etmesi ve bloğumu kısa sürede dizine eklemesi  beni memnun eden diğer gelişmelerden birisi. Ben, bloğumu Dmoz'a kayıt ettim ve başarılı oldum. Darısı diğer blog ve site sahiplerine diyorum.

Bloğum Dmoz'un Kişisel Sayfalar kategorisi altında kayıtlı. Buradan ve buradan bloğumun Dmoz'da ki durumunu görebilirsiniz.

Ayrıca buradan Dmoz hakkında ve nasıl başvuru yapılacağı hakkında bilgiler edinebilirsiniz.

İyi Çalışmalar!
Mehmet Duran 06 Mart Cuma 2009 4 12305 3,9
Bookmark and Share
Bu Yazıyı Değerlendirin.
Konuyla İlgili Olabilecek Diğer Yazılar Jcrop ve Asp.net ile Resimleri Kesme (Örnek Dahil) Herşey Tam Bir Yıl Önce Başladı Jquery ile Typing Uygulaması (Harf Harf Yazdırma) Bilgisayarımızda Asp Sayfalarını Çalıştırmak için IIS Ayarları jQuery Eklenti (Plugin) ve jQuery Özel Metot Hazırlama
Yorumlar
Yorum Yaz
RSS Yorum Takibi
yakup-bugra 06 Mart Cuma 2009 21:10 #1
Hayırlı olsun. Artık bol bol indexler google:) Bi gün ben de gircem :) Şaka bir yana DMOZ öyle kolay kolay eklemiyor siteleri. Çok seçici davranıyor. Tebrik ederim
Mehmet Duran 06 Mart Cuma 2009 21:11 #2
Teşekkür ederim. Darısı senin başına. :)
Hasan Gürsoy 07 Mart Cumartesi 2009 23:30 #3
Ne zaman başvurmuştun Mehmet? Ben de bir sitem için başvurmuştum bir ay kadar önce, herhalde kabul edilmedi ki yanıt vermediler...
Mehmet Duran 07 Mart Cumartesi 2009 23:36 #4
Başvuruyu yanlış hatırlamıyorsam kabul edildikten yaklaşık bir hafta önce yapmıştım. Ancak bildiğim kadarıyla kabul edilmediğinde veya kabul edildiğinde herhangi bir yanıt vermiyorlar. Ben rastgele baktığımda gördüm.
İsim :
Site :
Yorum :

Buradan bu yazıya ait yorumları RSS olarak takip edebilirsiniz.

Bu servis ile yazılara eklenen yorumları RSS ile takip ederek konu ile ilgili başkaları tarafından yapılan yorumları veya konuyla ilgili sorduğunuz sorulara verilen cevapları görebilirsiniz.
Hata yapmayan bir insan genellikle hiçbirşey yapmıyordur.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009