mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Microsoft Yaz Okulu 2009 Ankara Ayağı Sona Erdi
Microsoft Yaz Okulu 2009 Ankara Ayağı Sona ErdiBugün itibariyle Microsoft Yaz Okulu 2009 Ankara Ayağı sona erdi. Son haftayla beraber toplam dört haftayı geride bıraktık ve bu süreci tamamlamış olduk. Oldukça eğitici, faydalı bir dönem oldu. Son haftaya "Girişimcilik" konusunda bir gün süren bir seminerle başladık. Daha sonra Mobile konusunda Ekin Özçiçekçiler birgün boyunca eğitim verdi. Son olarak üç gün boyunca Mehmet Tunçkanat ile proje günlerini geçirdik. Proje olarak XNA ile hazırladığımız oyun ile birinci seçildik ve bu dönemi güzel bir son ile bitirdik. Hediyelerimizi ve katılımcı belgelerimizi alarak Microsoft Yaz okulu 2009 Ankara Ayağını sonlandırdık.

Proje olarak hazırladığımız ve bizlere birincilik ile hediye olarak kitap getiren oyunu daha sonra paylaşacağım. Bu etkinlik sonunda aldığım katılımcı belgesini aşağıda görebilirsiniz.

Microsoft Yaz Okulu 2009 Ankara Ayağı Sona Erdi

Katılımcılar için oldukça faydalı geçen bir Yaz Okulu sürecini böylece bitirmiş oluyoruz. Yeni arkadaşlıklar edindiğimiz, güzel vakit geçirdiğimiz bir süreç oldu. Dört hafta boyunca birçok konuda uzman kişilerin verdiği eğitimlere ve seminerlere katıldık. Tüm bunların bizlere birçok konuda kolaylık sağlayacağını ve yardımcı olacağını düşünüyorum.

Yaz Okulu'ndan sonra yapacağımız projelere ve mezun olmaya sıra geldi. Yoğun bir yıl bizleri bekliyor. Tüm bu süreçte edindiğim, edineceğim bilgileri, tecrübeleri paylaşmaya çalışacağım.

İyi Çalışmalar.
Bookmark and Share
Bu Yazıyı Değerlendirin.
Konuyla İlgili Olabilecek Diğer Yazılar Tatil Bitti. Yeni Bir Dönem Daha Başlıyor Final Dönemi Başlıyor Ramazan (Şeker) Bayramınızı Kutlarım 30 Ağustos Zafer Bayramı MySql .Net Connector (MySql'i Visual Studio ve Linq ile Kullanma)
Yorumlar
Yorum Yaz
RSS Yorum Takibi
Bu Yazı Hakkında Henüz Yorum Yapılmamış.
İsim :
Site :
Yorum :

Buradan bu yazıya ait yorumları RSS olarak takip edebilirsiniz.

Bu servis ile yazılara eklenen yorumları RSS ile takip ederek konu ile ilgili başkaları tarafından yapılan yorumları veya konuyla ilgili sorduğunuz sorulara verilen cevapları görebilirsiniz.
Şans bir uğraşının eseridir.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009