mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
mehmetduran.com 4 Yaşında
mehmetduran.com 4 YaşındaBenim neden bir sayfam yok, benim de bir sayfam olsa diye düşünürken, bu düşünceyi 4 yıl önce bugün ete kemiğe bürümüştüm. Başlangıç amacım kendime ait bir sayfa olması, bilgilerimi, düşüncelerimi paylaşmak ve paylaşırken de öğrenmekti. Bir süre bu hedefimi oldukça başarılı bir biçimde yürüttüğümü düşünüyorum. Ancak son iki yıl hayatın getirmiş olduğu sorumluluklar ve meşgaleler bloğuma ayırdığım zamanı elimden aldı. Gelen yorumlara, mesajlara cevap verememeye başladım. Ancak herşeye rağmen bloğum ziyaretçi çekmeye devam etti. Gelen yorumlara ve mesajlara cevap veremediğim için üzgünüm ama haklı nedenlerim olduğunu düşünerek kendimi avutuyorum. Ancak en kısa sürede ilk başladığım zamanlardaki gibi güncel blog tutmayı umut ediyorum.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
mehmetduran.com 3 Yaşında
mehmetduran.com 3 YaşındaBloğumun yayına başlamasından itibaren 3 yılı geride bırakmış bulunuyoruz. 3 yıl önce başladığım bu serüvende iyi bir noktaya geldiğimi düşünmekteyim. Her ne kadar son 9 ayda bloğuma çok fazla vakit ayırıp ilgilenemesemde her geçen gün bloğumun değerlendiğini ve daha fazla ziyaretçiye ulaştığımı görüyorum. 3 yılda yaklaşık 1 milyon ziyaretçi sayısına ulaşmış durumdayım. Birçok kişinin olumlu/olumsuz eleştirilerini aldım, birçok kişiyle tanışma fırsatı buldum, birçok iş fırsatı yakaladım. Kısacası geçen 3 yılın bana oldukça fazla getirisi oldu. Hedeflerim doğrultusunda açmış olduğum bu sitenin beni hedeflerimin de ötesine götürdüğünü söyleyebilirim.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun » mehmetduran.com 2 Yaşında
mehmetduran.com 2 Yaşında2 yıl önce açmış olduğum sitemin bir yılını daha bugün itibariyle devirmiş bulunuyoruz. Bundan 2 yıl önce çok farklı amaçlarla açmayı düşündüğüm ve açtığım sitemin 2. yılını da geride bıraktık. Geçen 2 yıl içinde hem kendi adıma hem sitem adına oldukça büyük gelişmeler oldu. Bu süre içinde sitemi 300.000 civarında kişi ziyaret etti. Kendim de ilk açtığım zamanı düşündüğümde önemli derecede geliştim diye düşünüyorum. Bu gelişimde sitemin etkisi tartışılmaz. Zaten sitemi açma amaçlarımdan birisi de bu idi. 2 yıl önce şu anki durumumu tahmin etsem bu duruma geleceğimi düşünemezdim. Uzun lafın kısası güzel bir 2 yılı geride bıraktık. Umarım bundan sonrası çok daha iyi olur. Hep beraber nice seneleri deviririz.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
İyi Bayramlar
İyi BayramlarBugün hayatımızda çok özel, çok güzel etkileri olan bir Kurban Bayramı'nı daha idrak ediyoruz. Tüm milletimizin, tüm müslümanların bayramını kutlar, hayırlı, huzurlu bir bayram geçirmeyi dilerim.

Geçmişteki bayramlar kadar olmasa da bayramlar yine bizleri mutlu ediyor, hayata ayrı bir pencereden bakmamızı sağlıyor. Umarım millet olarak, insan olarak bu güzel günün farkında olur, bir bayramı daha gerektiği gibi hayat serüvenimize ekleriz.

Tüm milletimizin ve müslümanların bayramını en içten dileklerimle kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 27 Kasım Cuma 2009 2 11408 5,0
10 Kasım - Ata'mızı Anıyoruz
10 Kasım - Ata'mızı Anıyoruz 71 yıl önce bugün saat dokuzu beş geçe büyük önderimizi, Ata'mızı sonsuzluğa uğurladık. Büyük önderimizi saygıyla, özlemle anıyoruz.

Sonsuza dek Ata'mızı unutmayacağız, yaşatacağız. O'nun gösterdiği yolda, O'nun emanetleriyle beraber ilelebet payidar olacağız. İzindeyiz....
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 10 Kasım Salı 2009 0 13769 5,0
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu OlsunMustafa Kemal Atatürk 'Ya istiklal ya ölüm' parolasıyla çıktığı yolda, bir ulusu bir araya getirme başarısını göstererek, tüm yokluk ve imkansızlıklara rağmen Türk mucizesini gerçekleştirip, 29 Ekim 1923'te Türkiye Cumhuriyeti'ni kurdu ve bizlere emanet etti. Bugün bu kutsal emanetin yani Cumhuriyetimizin 86. yılını kutluyoruz ve yeni, nice yıllara yelken açıyoruz. Bir Türk genci olarak Cumhuriyetimizin sonsuza dek var olacağını, gaflet ve dalalet içinde olanlara izin vermeyeceğimizi belirtmek isterim. Milletimizin, ulusumuzun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlarım.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 29 Ekim Perşembe 2009 6 10752 3,7
Bazı yıkılışlar daha parlak kalkınışların teşvikçisidir.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009