mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
İyi Bayramlar
İyi BayramlarBugün hayatımızda çok özel, çok güzel etkileri olan bir Kurban Bayramı'nı daha idrak ediyoruz. Tüm milletimizin, tüm müslümanların bayramını kutlar, hayırlı, huzurlu bir bayram geçirmeyi dilerim.

Geçmişteki bayramlar kadar olmasa da bayramlar yine bizleri mutlu ediyor, hayata ayrı bir pencereden bakmamızı sağlıyor. Umarım millet olarak, insan olarak bu güzel günün farkında olur, bir bayramı daha gerektiği gibi hayat serüvenimize ekleriz.

Tüm milletimizin ve müslümanların bayramını en içten dileklerimle kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 27 Kasım Cuma 2009 2 11408 5,0
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu OlsunMustafa Kemal Atatürk 'Ya istiklal ya ölüm' parolasıyla çıktığı yolda, bir ulusu bir araya getirme başarısını göstererek, tüm yokluk ve imkansızlıklara rağmen Türk mucizesini gerçekleştirip, 29 Ekim 1923'te Türkiye Cumhuriyeti'ni kurdu ve bizlere emanet etti. Bugün bu kutsal emanetin yani Cumhuriyetimizin 86. yılını kutluyoruz ve yeni, nice yıllara yelken açıyoruz. Bir Türk genci olarak Cumhuriyetimizin sonsuza dek var olacağını, gaflet ve dalalet içinde olanlara izin vermeyeceğimizi belirtmek isterim. Milletimizin, ulusumuzun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlarım.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 29 Ekim Perşembe 2009 6 10752 3,7
Hayırlı Bayramlar - Ramazan Bayramınızı Kutlarım
Hayırlı Bayramlar - Ramazan Bayramınızı KutlarımTüm milletimizin, müslümanların Ramazan Bayramı'nı kutlar, sağlıklı, mutlu, huzurlu bir bayram geçirmeyi temenni ederim. Mübarek Ramazan'ı geride bıraktık ve bunun sonucu olarak kutladığımız Ramazan Bayramı'nı idrak ediyoruz. Her ne kadar benim küçüklüğümün bayramları bile özlenir olsa da, "Nerde o eski bayramlar!" denilse de bayram bayramdır. Her bayram olduğu gibi küçükler yeni kıyafetlerini giyecek ve eş, dost, akraba, komşu ziyaretleri eski bayramlar gibi olmasa da bayram havasını yaşamamıza vesile olacaktır.
Tekrardan tüm milletimizin ve müslümanların Ramazan Bayram'ını kutlar, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir bayram dilerim.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 20 Eylül Pazar 2009 7 12126 5,0
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor BayramıBugün 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı. Bundan tam 90 yıl önce Mustafa Kemal ve silah arkadaşları milli mücadeleyi başlatmak için zorlu bir yolculuktan sonra Samsun'a ulaştı ve özgürlüğümüzün simgesi olan milli direniş ve mücadelemizin başlamasını sağladı. Bu hareketin başlangıç günü olan 19 Mayıs'ı ise Gençlik ve Spor Bayramı olarak nitelendirerek geleceğin umutları olarak biz Türk gençlerine hediye etti. Öncelikle Atatürk'ü anıyoruz ve onun bizlere bizlere bırakmış olduğu emanete sahip çıkacağımıza söz veriyoruz. Atatürk'ün hediyesi olan bu güzel gün tüm Türk Gençleri için Kutlu olsun.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 19 Mayıs Salı 2009 0 11612 3,7
Kurban Bayramınızı Kutlarım
Kurban Bayramınızı KutlarımBugün Kurban Bayramı ve tüm milletimizin, tüm müslümanların kurban bayramını kutlarım. Umarım hepimiz için hayırlı, güzel bir bayram olur.

Eski bayramlar kadar olmasa da bayramın hepimiz için mutlu, huzurlu ve sağlıklı geçmesi dileğiyle.

Hepimizin Kurban Bayramını kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 08 Aralık Pazartesi 2008 0 12511 0,0
29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı Kutlarım
29 Ekim Cumhuriyet BayramıMustafa Kemal Atatürk 'Ya istiklal ya ölüm&' parolasıyla çıktığı yolda, bir ulusu bir araya getirme başarısını göstererek, tüm yokluk ve imkansızlıklara rağmen Türk mucizesini gerçekleştirip, 29 Ekim 1923'de Türkiye Cumhuriyeti'ni kurdu ve biz gençlere emanet etti. Tüm milletimizin Cumhuriyet Bayramı'nı kutlar, nice mutlu, beraber Cumhuriyet Bayramları görmeyi temenni ederim. Bu bayramı içine sindiremeyen, gaflet ve dalalet içinde bulunanlar ise elbet birgün cezalarını bulacaktır. Atatürk'ün kurup bizlere emanet ettiği Cumhuriyeti sonsuza dek yaşatacağız.

Tüm milletimizin ve ulusumuzun Cumhuriyet Bayramını kutlarım.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 29 Ekim Çarşamba 2008 2 13333 5,0
Kimse sana senden iyi öğüt veremez.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009