mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Takvim Uygulaması Kullanımda
Daha önce javascript kodlaması ile hazırlamış olduğum takvim uygulamasını sitemde de kullanmaya başladım. Takvim uygulaması sitemin sağ tarafında Arşiv bölümünde yer almaktadır. Böylece ziyaretçiler istedikleri bir günü seçerek o güne ait yazılarımı görüntüleyebilecekler.  Aslında çok gerekli ve çok önemli bir seçenek olmasa da kullanıcıların istedikleri güne ait yazılarımı görüntülemeleri hem veritabanı sorgularını geliştirmek hem hazırlamış olduğum bu uygulamayı kullanmak açısından oldukça uygun bir seçenek olduğunu düşünüyorum. Umarım faydalı ve güzel bir çalışma olmuştur.

Takvim Uygulaması Kullanımda

Ayrıca takvim uygulamasını kullanmak isteyenler, hazırlamış olduğum script kodlarını indirmek ve kullanım örneği için burada yazmış olduğum yazıdan faydalanabilirler.

İyi Çalışmalar!
Bookmark and Share
Bu Yazıyı Değerlendirin.
Konuyla İlgili Olabilecek Diğer Yazılar Çalışmalar Devam Ediyor Jquery'de Tanımlayıcı Değiştirme Google Pagerank ve Backlink Sorgulama (Uygulamam) Asp ile Veritabanı İşlemleri Asp.net Uygulamalarında Namespace ve Class Kullanımı
Yorumlar
Yorum Yaz
RSS Yorum Takibi
Özgür.. 02 Şubat Pazartesi 2009 01:11 #1
Yahu yavaş ol az. Yetişemiyoruz :D
Mehmet Duran 02 Şubat Pazartesi 2009 10:53 #2
Daha önce hazırlamış olduğum uygulamaları sitemde de kullanmaya başladım. Ayrıca bazılarını da çeşitli yollarla yaparak paylaşıyorum. Umarım faydalı olur. Yorumun için de teşekkür ederim.
Özgür.. 02 Şubat Pazartesi 2009 15:00 #3
Allah kolaylık versin. İlgiyle takib ediyoruz bilesin :)
gazili gazi 03 Şubat Salı 2009 19:08 #4
elinize sağlık bu siteden cok faydalaniyorum
İsim :
Site :
Yorum :

Buradan bu yazıya ait yorumları RSS olarak takip edebilirsiniz.

Bu servis ile yazılara eklenen yorumları RSS ile takip ederek konu ile ilgili başkaları tarafından yapılan yorumları veya konuyla ilgili sorduğunuz sorulara verilen cevapları görebilirsiniz.
Gençken bilgi ağacını dikmesek, yaşlandığımız zaman gölgesine sığınacak bir yerimiz olmayacaktır.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009