mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Jquery in Action (E-Book)
Jquery in ActionSon günlerde üzerinde durmaya önem verdiğim jquery hakkında güzel bir kaynak. İnternette çok sık duyulan ancak ticeret sitelerinde karşımıza öıkan bu kaynak ile jquery hakkında kendinizi kısa zamanda geliştirebilirsiniz. Bende önümüzdeki günlerde jquery hakkında yapacağım uygulamaları sizlerle paylaşacağım.

Kitabı ben upload ettim ve boyutu 25 mb civarı olduğundan rapid e upload ettim. İndirmek için aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz.

Buradan indir!

İyi Çalışmalar!
Mehmet Duran 27 Ağustos Çarşamba 2008 2 15540 5,0
Bookmark and Share
Bu Yazıyı Değerlendirin.
Konuyla İlgili Olabilecek Diğer Yazılar Asp.net ile Dinamik Site Yapımı (Örnek Uygulama) Asp.net'te Generic Handler ile Ajax İşlemleri jQuery ile Modal Hazırlama (Eklenti ile) Jquery ile Slide View Geliştirdiğim Uygulamalar Bölümü
Yorumlar
Yorum Yaz
RSS Yorum Takibi
selçuk 15 Aralık Salı 2009 23:20 #1
çok ayıb İnsanlar onu yazmak için emek veriyor
Mehmet Duran 16 Aralık Çarşamba 2009 01:48 #2
Merhaba. Bu konuda tamamen haklısın ama ben bunu kendim upload etmedim. İnternetten buldum ve paylaştım. Sonuçta bu işe ortak oluyorum ama maalesef yapacak birşey yok...
İsim :
Site :
Yorum :

Buradan bu yazıya ait yorumları RSS olarak takip edebilirsiniz.

Bu servis ile yazılara eklenen yorumları RSS ile takip ederek konu ile ilgili başkaları tarafından yapılan yorumları veya konuyla ilgili sorduğunuz sorulara verilen cevapları görebilirsiniz.
Şans bir uğraşının eseridir.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009