mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Hayırlı Bayramlar - Ramazan Bayramınızı Kutlarım
Hayırlı Bayramlar - Ramazan Bayramınızı KutlarımTüm milletimizin, müslümanların Ramazan Bayramı'nı kutlar, sağlıklı, mutlu, huzurlu bir bayram geçirmeyi temenni ederim. Mübarek Ramazan'ı geride bıraktık ve bunun sonucu olarak kutladığımız Ramazan Bayramı'nı idrak ediyoruz. Her ne kadar benim küçüklüğümün bayramları bile özlenir olsa da, "Nerde o eski bayramlar!" denilse de bayram bayramdır. Her bayram olduğu gibi küçükler yeni kıyafetlerini giyecek ve eş, dost, akraba, komşu ziyaretleri eski bayramlar gibi olmasa da bayram havasını yaşamamıza vesile olacaktır.
Tekrardan tüm milletimizin ve müslümanların Ramazan Bayram'ını kutlar, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir bayram dilerim.

Bayramlar mutluluk, huzur getirse de sadece birkaç gün için geliyor. Bu birkaç günden sonra yine dertlerimizin peşinde sürüklenmeye devam ediyoruz. Keşke her zaman bayram olsa.

Bayramdan sonra hem beni, hem ülkemizi çok yoğun günler bekliyor. Umarım bu bayramı en iyi şekilde geçirir ve kendimizi yoğun, stresli günlere en iyi biçimde hazırlarız.
Mehmet Duran 20 Eylül Pazar 2009 7 12222 5,0
Bookmark and Share
Bu Yazıyı Değerlendirin.
Konuyla İlgili Olabilecek Diğer Yazılar mehmetduran.com 2 Yaşında Sürücü Belgesi - Ehliyet Alıyorum Bloğuma Erişim Sıkıntısı Yeni Bir Sene Yeni Bir Dönem. Okul Başlıyor! Bu Sefer Olmadı!
Yorumlar
Yorum Yaz
RSS Yorum Takibi
Hasan Tahsin 20 Eylül Pazar 2009 22:34 #1
Arkadaşım seninde bayramın kutlu olsun.Ajax ile usercontrol isteğinde bulunduğumda sitende usercontrol 2 çağırma örneğinde ki gibi yapmama rağmen normal bir html kontrolü yüklememe rağmen asp.net kontrolü çağırdığımda sayfada hiçbirşey gözükmüyor.Örneğin bir asp.net tetxbox kontrolü yükleyip çağırdığımda çalışmıyor.Fakat html kontrolü yüklediğimde sorunsuz çalışıyor.
mert sürer 21 Eylül Pazartesi 2009 02:17 #2
Öncelikle nice bayramlar görmen dileğiyle amacım ajax ile usercontrol çağırmak fakat şöyle bi sorun var usercontrol içinde label yada repeater olunca bunları çağırabiliyorum fakat bir button yada textbox olunca bunları bir türlü göstermiyor.Yardımcı olursan sevinirim.
Murat Tok 21 Eylül Pazartesi 2009 16:07 #3
Arkadaşım sitende bulunan şu loading gifini alt köşeye sabitlemişsin bunun için nasıl bir yol izlediğini tarif edebilirmisin.Bu arada bayramın kutlu olsun.
Salih Gedik 21 Eylül Pazartesi 2009 23:42 #4
Aynı dileklerle seninde kutlu olsun.
ismail 21 Eylül Pazartesi 2009 23:52 #5
Tüm İslam Aleminin Bayramını En İçten Dileklerimle kutlar hayırlara vesile olmasını Allah tan Niyaz Ederim.. İyi bayramlar
Mehmet Duran 22 Eylül Salı 2009 13:20 #6
Bayram mesajlarınız için teşekkür ederim. Ancak konu dışında yazanlara şu söylemek istiyorum ki soracaklarını ilgili konuya sorsunlar. Eğer ilgili konu yoksa iletişim bölümünden sorabilirler.

@Hasan Tahsin ve @mert sürer, sorduğunuz sorunun cevabını ilgli konuya ait son yorumumda görebilirsiniz. Ayrıca bu şekilde çalıştırsanız dahi sonuçta string bir değer alıyorsunuz. Eğer user control içinde herhangi bir event oluşmuş ise (buton_click vb.) bunlar çalışmaz.

@Murat Tok, bunun için Css ile elementin position özelliğini fixed olarak ayarlaman ve top, left, right, bottom gibi konum özelliklerini belirlemen gerekir.
Mazhar Kayaoğlu 23 Eylül Çarşamba 2009 16:35 #7
Aynı şekilde seninde Bayramın kutlu olsun.Biraz geç oldu ama can sağlığı.İyi çalışmalar.
İsim :
Site :
Yorum :

Buradan bu yazıya ait yorumları RSS olarak takip edebilirsiniz.

Bu servis ile yazılara eklenen yorumları RSS ile takip ederek konu ile ilgili başkaları tarafından yapılan yorumları veya konuyla ilgili sorduğunuz sorulara verilen cevapları görebilirsiniz.
Şans bir uğraşının eseridir.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009