mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
ajax.mehmetduran.com Yayında!
ajax.mehmetduran.com Yayında!

Daha önce hazırlamış olduğum Ajax Uygulamalar bölümünü kendi hostuma ajax.mehmetduran.com adresine taşımış bulunuyorum. Bunda sonra bu bölümü daha etkin bir biçmde kullanmayı ve sizlere farklı uygulamalar sunmayı düşünüyorum.

Daha önce hostumun Ajax desteklememesi nedeniyle free host üzerinde çalıştırdığım Ajax uygulamalarını artık kendi hostum üzerinden sizlerle paylaşıyorum. Son dönemde Jquery ve Ajax ile birçok uygulama geliştirdim ve geliştirmeye devam ediyorum. Ancak bunları sitemde parça parça olarak sizlere sunuyordum. Bunda sonra yaptığım tüm uygulamaları ve yapacağım uygulamaları bir araya toplayarak, ajax.mehmetduran.com adresinde sizlerle paylaşacağım. Ayrıca zamanım olursa yaptığım her uygulamayı sizlere indirme fırsatı sunmayı düşünüyorum. Böylece Jquery ve Ajax ile ilgilenenlere daha fazla yardımcı olacağımı düşünüyorum.

Buradan hazırlamış olduğum bölümü görebilirsiniz.

Umarım kullanışlı, öğretici ve hoş bir çalışma olmuştur.
Bookmark and Share
Bu Yazıyı Değerlendirin.
Konuyla İlgili Olabilecek Diğer Yazılar Bloğumun Google Pagerank Değeri 3 Oldu jQuery Ajax ile Filtreleme İşlemlerinde Zamanlama Kullanma Asp.net Ajax İşlemlerinde ResponseFormat Belirtimi Google Sitemap ve Rss Blog Tutmaya Başlayalı 1 Yıl Oldu
Yorumlar
Yorum Yaz
RSS Yorum Takibi
ahmet 29 Ocak Perşembe 2009 22:39 #1
merhaba,bu uygulamadaki, o anda siteye login olanların sayısını nasıl alabiliyorsun?.varsa bunun kodlarını koyabilirmisin?(herhalde bir web sitesinden url alıyorsun ama onu da nasıl kendi web sitene ekliyorsun???) Teşekkürler...
Mehmet Duran 29 Ocak Perşembe 2009 22:46 #2
Login olanların sayısı derken ne demek istediğini anlamadım. Öyle bir özellik kullanmıyorum. Sanırım kullandığım widget`i sormak istedin.
ahmet 29 Ocak Perşembe 2009 22:52 #3
pardon online olanlar!....
Mehmet Duran 29 Ocak Perşembe 2009 23:00 #4
O kullanmış olduğum bir widget. Yapmış olduğum birçok sitede kullanıyorum. Oldukça hoşuma giden ve online kullancıları gösteren bir widget. Buradan sitesine gidip yeni bir widget anahtarı alıp kendi sitenizde de kullanabilirsiniz.
ahmet 29 Ocak Perşembe 2009 23:17 #5
çok teşekkür ederim.son olarak , bir web sitesinde bir konuda kaç kişi online olduğunu nasıl tutabiliriz??(örneğin burada birçok kunu var o konuyu o an okuyanların sayısı) biraz karışık ama :)
Mehmet Duran 29 Ocak Perşembe 2009 23:20 #6
Bu konuda internette birçok yazı var. Basit olarak Global.asax dosyasında her kullanıcı girişini yakalabiliyoruz. Bunun hakkında daha önce burada bir yazı hazırlamıştım. (Kullanıcının özelliklerini elde ediyoruz.) Tam olarak işini görmese de fikir vereceğini düşünüyorum.
İsim :
Site :
Yorum :

Buradan bu yazıya ait yorumları RSS olarak takip edebilirsiniz.

Bu servis ile yazılara eklenen yorumları RSS ile takip ederek konu ile ilgili başkaları tarafından yapılan yorumları veya konuyla ilgili sorduğunuz sorulara verilen cevapları görebilirsiniz.
Kimse sana senden iyi öğüt veremez.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009