mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
'İlgili Yazılar Bölümü' Kullanımda
Bloğumun alt yapısını yeniledim ve bunu yanında yeni bir bölüm ekledim. Bu bölüm ise görüntülenen yazılar ile ilgisi bulunan yazılara link veren 'İlgili Yazılar Bölümü'. Bu bölüm ile beraber kullanıcılar görüntüledikleri yazıyla ilgisi olabilecek diğer yazıları da görebilecek. Böylece ilgilendikleri konular ile daha fazla bilgiye ulaşma şansları olacak. Ben ise paylaşmış olduğum bilgileri kullanıcılara daha etkin bir biçimde sunmuş oluyorum. Umarım hazırladığım bu bölüm amacına ulaşır ve herkese faydalı olur.

Bu bölümü hazırlamak için yazıların etiketleri arasında ilişki kurdum. Buna göre yazılar arasında etiket benzerliği var ise bu bölümde ilgili yazılar çıkacak. Ancak daha doğru bir ilgi için kategoriler ile de bir ilişki kuracağım. Bunu da zaman bulduğumda yapmayı düşünüyorum. Ayrıca bloğumda bu konu ile ilgili bilgileri ve örnekleri hazırlayarak sizlerle paylaşacağım.

Veritabanı sorgusu oldukça uzun oldu ama böyle ilişkiler sitelerimizin içeriğini zenginleştirir. Gördüğüm tüm blog sistemlerinde böyle bir bölüm mevcut. Bunun için bloğumun bu eksikliğini de gidermiş oluyorum.

Umarım faydalı olur ve amacına ulaşır.

İyi Çalışmalar.
Mehmet Duran 14 Mart Cumartesi 2009 1 12054 4,4
Bookmark and Share
Bu Yazıyı Değerlendirin.
Konuyla İlgili Olabilecek Diğer Yazılar Web Service ile Ajax İşlemleri Bir Dönem Daha Geride Kaldı OSI Katmanları Hazırladığım Staj Raporu Asp ile FCK Editör Kullanımı
Yorumlar
Yorum Yaz
RSS Yorum Takibi
ihsan bulut 14 Mart Cumartesi 2009 12:20 #1
valla blogun gerçekten çok güzel.
İsim :
Site :
Yorum :

Buradan bu yazıya ait yorumları RSS olarak takip edebilirsiniz.

Bu servis ile yazılara eklenen yorumları RSS ile takip ederek konu ile ilgili başkaları tarafından yapılan yorumları veya konuyla ilgili sorduğunuz sorulara verilen cevapları görebilirsiniz.
Şans bir uğraşının eseridir.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009