mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Tasarımda Değişiklik
Bugün itibariyle sitemin sağ bölümünü yeniden tasarlamış bulunmaktayım. Hem kendi yaptığım uygulamaları tanıtmak hem çok sık kullandığım ve yazılar hazırladığım Jquery'i kendi sitemde kullanmış olmak hem de karışık olan bu bölümü daha sade daha kullanışlı bir alan yapmak için yeniden tasarladım. En son yaptığım uygulamalardan olan tab uygulamasını kullandım ve sağ tarafta yer alan bölümleri tab'lara ayırdım. Umarım bu değişiklik faydalı, güzel ve ziyaretçiler için kullanışlı, anlaşılır olmuştur.

Sitemin tasarımı hakkında değişiklikler devam edecektir. Zaman içinde en iyiyi, en sadeyi bulana kadar bu türlü değişimler olacaktır. Bu değişimde sitemi ziyaret eden, takip eden kullanıcıların da görüşleri de oldukça önemli. Bloğum hakkında görüşlerinizi ve eleştirilerinize her zaman açığım.

Tasarımda Değişiklik

Umarım değişiklik hem benim için hem de kullanıcılar için faydalı ve hayırlı olur. :)
Bookmark and Share
Bu Yazıyı Değerlendirin.
Konuyla İlgili Olabilecek Diğer Yazılar Jquery ve Ajax ile Basit Kişisel Site Uygulaması Jquery ile Hazırladığım Slayt Uygulamam Microsoft Yaz Okulu 2009 Ankara Ayağı Sona Erdi Okul ve Projeler alperocalan.com | Hasan Alper Öcalan - Site Tanıtımı
Yorumlar
Yorum Yaz
RSS Yorum Takibi
Salih GEDİK 31 Ocak Cumartesi 2009 00:05 #1
Güzel olmuş. Başarılar dilerim.
İsim :
Site :
Yorum :

Buradan bu yazıya ait yorumları RSS olarak takip edebilirsiniz.

Bu servis ile yazılara eklenen yorumları RSS ile takip ederek konu ile ilgili başkaları tarafından yapılan yorumları veya konuyla ilgili sorduğunuz sorulara verilen cevapları görebilirsiniz.
Hizmet amaçlı işler başarıya, kar amaçlı olanlar ise başarısızlığa yöneliktir.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009