mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Arşiv Bölümü Bitti
Sitemi yaptıktan sonra eksik yönlerini de tamamlamaya başladım. Bunlardan ilki arşiv bölümü oldu. Bu bölümü yapmak için ayrı bir class yazdım. Yazdığım bu class ile sitede ki yazılarımın hangi ay içerisinde yazıldığının istatistiğini tutuyorum. Yeni bir olay değil, neredeyse tüm bloglarda kullanılan bir olay ama ben bu olayı hiçbir kaynaktan faydalanmadan tamamen kendim yaptım. Bu açıdan mutluyum. Arşiv 2 bölümünden oluşuyor. İlk bölüm; her sayda kategorilerin altında gözüken ve her zaman 12 ayın istatistiğini gösteren (site içeriği tutmaya başladıktan 12 ay geçmişse yoksa ne kadar ay geçmişse onu gösteriyor) bölüm ve site içeriği tutmaya başladıktan sonra şimdiki ana dek tüm ayların istatistiğini gösteren ikinci bölüm. Böylece site de tuttuğum bilgilerin istatistiklerine daha rahat ulaşılabilir bir sistem yaptığımı ve kullanıcılara farklı bir seçenek sunmuş olduğumu düşünüyorum.

Önümüzde ki günlerde bu konu üzerine paylaşımlarımı takip edebilirsiniz. 
 
Mehmet Duran 19 Ağustos Salı 2008 0 11231 0,0
Bookmark and Share
Bu Yazıyı Değerlendirin.
Konuyla İlgili Olabilecek Diğer Yazılar İnternet Hastalıkları Yeni (Büyük İhtimalle Son) Bir Eğitim Yılı Daha jQuery Eklenti (Plugin) ve jQuery Özel Metot Hazırlama Asp.net MVC Projesini Yayınlama (Publish Etmek) 2009'u Geride Bırakırken....
Yorumlar
Yorum Yaz
RSS Yorum Takibi
Bu Yazı Hakkında Henüz Yorum Yapılmamış.
İsim :
Site :
Yorum :

Buradan bu yazıya ait yorumları RSS olarak takip edebilirsiniz.

Bu servis ile yazılara eklenen yorumları RSS ile takip ederek konu ile ilgili başkaları tarafından yapılan yorumları veya konuyla ilgili sorduğunuz sorulara verilen cevapları görebilirsiniz.
Gençken bilgi ağacını dikmesek, yaşlandığımız zaman gölgesine sığınacak bir yerimiz olmayacaktır.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009