mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Yoğunluk ve Yaşanan Problemler
Son günlerde oldukça yoğunum ve bu yoğunlukta hiç istemediğim bazı olumsuzluklar oldu. Yaklaşık bir hafta boyunca sitemi barındıran hosttaki sıkıntılar ve çalışmalardan dolayı sitem kapalı kaldı. Ayrıca bunun dışında kendi bilgisayarım çöktü ve tüm verilerimi kaybetme durumu ile karşı karşıya kaldım. Çok önemli olan verilerimi kurtarmayı başardım. Yine de veri kayıplarım oldu. Ayrıca herşeyi sil baştan kurmam gerekiyor. Bu sebeple bu işlemlere epey bir zaman ayıracağım. Bu süreçte sitemin verilerini de kaybetmek üzereyken son anda kurtarabildim. Şu anda herşey eskisi gibi olmasa da normale döndü. Sitemdeki sorunlar çözüldü ve bundan sonra sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Tüm bu süreçte sitemi takip edenlerden ve siteme ulaşmaya çalışan herkesten özür dilerim. Umarım bundan sonra böyle sıkıntılar yaşamayız.

Bilgisayarımın çökmesi ile birçok şeyi kaybettim. Özellikle kullandığım programları, editörleri tekrardan kurmam gerekiyor. Bu ise yoğun dönemimde oldukça zaman alacak. Bu süreçte yeni teknolojiler ile ilgilenemeyeceğim ve sitemde paylaşım yapamayacağım. Ancak herşey eskiye döndüğünde paylaşımlarıma ve çalışmalarıma devam edeceğim.

Host sıkıntısı da bu kötü sürece tuz biber ekti. Ancak çok yoğun olmam nedeni ile fazla ilgilenemedim. Üzerine bilgisayarımın çökmesi buraya olan ilgimi azallttı. Bundan dolayı host sorunu ile pek ilgilenemedim. Ancak şu saat ile host sorunu bitmiş durumda. Bundan sonra sıkıntı yaşanacağını düşünmüyorum ve de yaşanmayacağını umut ediyorum. Eğer yine sıkıntı olursa bu sefer gereğini yapacağım ve gerekli önlemleri alacağım.

Sitemdeki tüm dosyaları yükledim. Ancak yeniden yapılandırma nedeniyle bazı örneklerde sıkıntılar olabilir. Eğer karşılaştığınız bir sıkıntı olursa bildirmeniz hem benim için hem de takip edecekler için faydalı olacaktır. Ayrıca kırık linleri de en kısa sürede yenileyeceğim.

Şimdilik ben dahil herkese iyi çalışmalar diliyorum.
Bookmark and Share
Bu Yazıyı Değerlendirin.
Konuyla İlgili Olabilecek Diğer Yazılar Facebook Profil Rozeti 2008'in Değerlendirmesi 2009'un Hedefleri Gazi Üniversitesi Bilişim ve Kariyer Günleri Yazılım Geliştirme Süreç Modelleri Yoğunluk, Yaşanan Problemler
Yorumlar
Yorum Yaz
RSS Yorum Takibi
kenan 24 Nisan Cuma 2009 20:32 #1
sitenin sağ üst köşesine bir nazar boncuğu öneriyorum.
Mehmet Duran 24 Nisan Cuma 2009 20:34 #2
Aklıma gelmedi değil. :)
M. Bülent YILDIZ 25 Nisan Cumartesi 2009 09:37 #3
Sevindim Çalışmalarının heba olmadıgına. Umarım bundan sonra aksaklıklar olmadan yoluna devam edebilirsin. Bendece sitenin sağ tarafına bir nazar boncugu yakışır.
İsim :
Site :
Yorum :

Buradan bu yazıya ait yorumları RSS olarak takip edebilirsiniz.

Bu servis ile yazılara eklenen yorumları RSS ile takip ederek konu ile ilgili başkaları tarafından yapılan yorumları veya konuyla ilgili sorduğunuz sorulara verilen cevapları görebilirsiniz.
Kimse sana senden iyi öğüt veremez.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009