mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Antivirüs Xp 2008 İlleti ve Çözümü
Bugün internette dolaşırken birden bire birşeyler oldu. Masaüstü resmim değişti ve bu resimde bilgisayarımın tehlikede olduğu, Antivirüs Xp 2008 programını kurmam gerektiğini söyleyerek kısa süre sonra bu programın kurulma aşaması geldi. Kurulma aşamasında kurulumdan çıkmak için bir tuş falan yok. Tabi olmaz çünkü bu program bir virüs, fake olarak böyle tasarlamışlar. Uzun süre uğraştım. Bilgisayarım dondu, bilgisayarımı yeniden başlattım ancak sürekli kendiliğinden kapanıp açılmaya başladı. Hemen çözümünü araştırmak için bilgisayarımı güvenli modda açtım ve internette bu konuyla ilgili araştırma yaptım ve önüme tonlarca sonuç çıktı. Hemen bilgisayarımdan bu illeti yok etmenin yollarını denemeye başladım.

Peki nasıl ?

Bu illetten kurtulmak için buradaki trial programı indirip, bilgisayarınızı taratabilirsiniz. Tabi bilgisayarınız sürekli kapanıp açılıyorsa bilgisayarınızı güvenli modda açmanız gerekir. Programı kurduktan sonra tarama bölümünden hızlı taram yaptırın. Tarama sonucunda Bu program bu virüsü silecektir ve tarama bittiğinde size uyarı verecektir. Bu uyarıdan sonra bulunan dosyaları göstercek ve bu dosyaları sileceksiniz. Bundan sonra da program bilgisayarı yeniden başlatacaktır. Böylece bu illetten kurtuluyorsunuz.
Mehmet Duran 25 Ağustos Pazartesi 2008 3 11397 0,0
Bookmark and Share
Bu Yazıyı Değerlendirin.
Konuyla İlgili Olabilecek Diğer Yazılar Jquery ile Yatay Accordion Uygulaması Youtube Yasağı Kalktı Bloğum Dmoz'a Eklendi Jquery ile Ajax İşlemlerinde Güvenli Parametre (Data) Kullanımı Google Chrome Kullanıma Hazır
Yorumlar
Yorum Yaz
RSS Yorum Takibi
Hüseyin Yalçınkaya 01 Eylül Pazartesi 2008 10:27 #1
Deniyoruz kardeşim sağoll
bülent 01 Eylül Pazartesi 2008 11:38 #2
afferin hüseyin dene bakayım
sinan özkan 12 Eylül Cuma 2008 12:24 #3
mehmet bugün benim pc de durmadan acılıp kapanıyor hemen deneyim iyiki söyledin ilk aklıma senin site geldi programı indirdim aksama deneyim bulsun su mereti
İsim :
Site :
Yorum :

Buradan bu yazıya ait yorumları RSS olarak takip edebilirsiniz.

Bu servis ile yazılara eklenen yorumları RSS ile takip ederek konu ile ilgili başkaları tarafından yapılan yorumları veya konuyla ilgili sorduğunuz sorulara verilen cevapları görebilirsiniz.
Bazı yıkılışlar daha parlak kalkınışların teşvikçisidir.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009