mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Asp.net, Jquery ve Ajax ile Yapmış Olduğum Galeri Hazır
Ajax ile Hazırladığım Galeri Hazır

Jquery ve ajax kullanarak hazırladığım galeri sitesini bitirdim. Bu uygulamayı asp.net, jquery ve ajax kullanarak hazırladım. Birden bire aklıma geldi ve 1 günde bu hale getirdim ve hazırladım.

Şimdilik tasarım ve programlama açısından eksiklikleri olabilir. Zamanla bu hataları giderip, çok daha gelişmiş bir uygulama haline getirmeyi düşünüyorum.

Uygulama da tüm veriler veritabanında tutuluyor. Fotoğraf / resim eklemede de yine kendi hazırladığım multiupload yöntemini kullanıyorum. Tüm uygulamaları tek sayfa üzerinde yapıyorum. Ayrıca yine jquery ve ajax ile yeni olarak birçok uygulama geliştirdim. Oldukça kullanışlı bir uygulama olduğunu düşünüyorum.

Bu uygulama ve kullandığım yöntemler hakkında daha fazla bilgiye önümüzdeki günlerde ulaşabilirsiniz.

Ajax ile hazırladığım galeriye buradan ulaşabilirsiniz.
Bookmark and Share
Bu Yazıyı Değerlendirin.
Konuyla İlgili Olabilecek Diğer Yazılar Visio için UML Sembolleri Deitel C# (E - Book) mvc.mehmetduran.com Yayında! Javascript ve Regular Expressions Asp.net ile Veritabanı İşlemlerinde Etkin Kodlama Yöntemi
Yorumlar
Yorum Yaz
RSS Yorum Takibi
asil dağlı 26 Kasım Çarşamba 2008 21:51 #1
arkadasım saglamış oldugun bilgiler için cok tesekkur ederim..Sizlerin sayesinde bizlerde ogreniyor ve para kazanabiliyoruz..
Mehmet Duran 26 Kasım Çarşamba 2008 23:12 #2
Faydası olduğuna sevindim. Umarım fırsat bulur, ben de giderlerimi karşılayacak parayı kazanabilirim. :)
Gaye altınok 09 Şubat Pazartesi 2009 22:28 #3
Sitenizle daha yeni tanıştım harika, dolu dolu bilgi dolu, Jquery Ajax ile yapmış olduğunuz resim galerisini kaynak dosyasını paylaşsanız inceleyerek, öğrenmemde katkınız olur. teşekkür ederim bu samimiyetinize
Mehmet Duran 09 Şubat Pazartesi 2009 22:32 #4
Merhaba. Öncelikle güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Ancak bu projeyi tam olarak bitirmiş değilim. Eksiklikleri ve yapmak istediğim bazı noktalar var. Bunları tamamladıktan sonra tabiki sitemde paylaşacağım.
İsim :
Site :
Yorum :

Buradan bu yazıya ait yorumları RSS olarak takip edebilirsiniz.

Bu servis ile yazılara eklenen yorumları RSS ile takip ederek konu ile ilgili başkaları tarafından yapılan yorumları veya konuyla ilgili sorduğunuz sorulara verilen cevapları görebilirsiniz.
Şans bir uğraşının eseridir.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009