mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Yeni Sitem ile Tekrar Karşınızdayım!
Yaklaşık 1 haftadır yoğun bir şekilde üzerinde çalıştığım sitemi a'dan z'ye yeniden yaparak tekrar karşınızdayım. Sitemi yeniden yapmamın amacı ise; eski sistemin bana göre yetersiz olmasıydı. Ayrıca veritabanı olarak access kullanman ve kodlama bölümünün dağınık olması ve performansının kötü olması değişimin en büyük nedeni oldu. Yeni sitemi MySql üzerine kurdum ayrıca programlama bölümünü gayet titizlikle yapmaya çalıştım. Tasarım kısmı ise önceki sitemin benzeri oldu ancak ufak tefek değişiklikler yaptım. Ortaya daha iyi paylaşım yapabileceğim blog tarzında bir sistem çıktı. Sonuçta daha iyi bir sistemle daha iyi bir siteyle karşınızdayım. Paylaşımlarıma kaldığım yerden devam edeceğim. Sitemi yeniden hazırlarken öğrendiğim birçok konu oldu. Önümüzdeki günlerde bu konulardaki paylaşımlarımı sizlere sunacağım.

Ayrıca eski siteme buradan ulaşabilirsiniz.
Hepinize İyi Çalışmalar Dilerim!
Mehmet Duran 18 Ağustos Pazartesi 2008 0 10675 0,0
Bookmark and Share
Bu Yazıyı Değerlendirin.
Konuyla İlgili Olabilecek Diğer Yazılar İnternet Hastalıkları mehmetduran.com 4 Yaşında Stajım Microsoft Yaz Okulu'nda Askerliğin Ardından OSI Katmanları
Yorumlar
Yorum Yaz
RSS Yorum Takibi
Bu Yazı Hakkında Henüz Yorum Yapılmamış.
İsim :
Site :
Yorum :

Buradan bu yazıya ait yorumları RSS olarak takip edebilirsiniz.

Bu servis ile yazılara eklenen yorumları RSS ile takip ederek konu ile ilgili başkaları tarafından yapılan yorumları veya konuyla ilgili sorduğunuz sorulara verilen cevapları görebilirsiniz.
Gençken bilgi ağacını dikmesek, yaşlandığımız zaman gölgesine sığınacak bir yerimiz olmayacaktır.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009