mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Bir Dönem Daha Geride Kaldı
Bir Dönem Daha Geride KaldıEğitim hayatımda bir dönemi daha geride bırakmış bulunuyorum. Oldukça yoğun ve stresli geçen bir dönem oldu. Belki de eğitim hayatımın en yoğun dönemlerinden biriydi. Bunun sonucu olarak da özel çalışmalarıma pek vakit ayıramadım. Dönemi bitirsek de çok daha yoğun bir final dönemi bizleri bekliyor. Önümüzdeki iki haftalık süreç final dönemi. Ancak bizim için final dönemi de son değil. Final döneminin hemen ardından da bitirme projesinin teslimi ve sunumu var. Ocak ayını bu yoğunlukla geçireceğiz. Umarım bu yoğun dönemi hep birlikte en iyi biçimde, başarılı bir şekilde gerimizde bırakırız. Böylelikle eğitim hayatımın sonuna bir adım daha yaklaşmış oluyorum. Kısmetse haziran ayında eğitim hayatını tamamlamış bir bilgisayar mühendisi olacağım.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 09 Ocak Cumartesi 2010 4 11937 3,3
Yeni Bir Final Dönemi
Yeni Bir Final DönemiBugün itibariyle okulumuzda finaller başlamış olup, ben de ilk finalimi olmak için yarını beklemekteyim. Benim için yarın başlayacak olan final dönemi iki hafta sürecek ve son bulacak. Bu süreci yaşayanlar ve yaşayacak olanlar tıpkı benim gibi ve resimdeki gibi oldukça yorgun, sıkıntılı, stresli oluyorlar. Bu dönemde ders çalışma veya sınavların stresi sebebiyle pek fazla birşey yapılamıyor. Bunun için bu süreç içinde bloğumla ve özel çalışma konularımla fazla ilgilenemeyeceğim. Ancak finallerin ardından çalışmalarıma ve paylaşımlarıma kaldığım yerden devam edeceğim. Umarım bu stresli dönemi yaşayacak olan herkes ve ben bu dönemi en iyi şekilde geride bırakırız. Başta kendime olmak üzere herkese başarılar diliyorum.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 01 Haziran Pazartesi 2009 1 12612 4,6
Yine Bir Dönem Sonu
Yine Bir Dönem SonuBugün itibariyle üniversite hayatımda bir dönemi daha bitirmiş bulunuyorum. İyiysiyle kötüsüyle bir dönemi daha geride bıraktık. Sırada ise bu dönemin hesabını vereceğimiz sınav dönemi yani final dönemi var.  Hiç ara vermeden önümüzdeki hafta sınavlarımız başlayacak. Önümüzdeki dönemde sınavlarımın olacak olması ve benimde sınavlara zaman ayıracak olmamdan dolayı bloğuma ve paylaşımlara fazla zaman ayıramayacağım. Tüm arkadaşlarıma, sınavlara girecek olanlara ve de kendime başarılar dileyerek, bu zorlu döneme hazırlık yapıyorum. Umarım bu süreç dönüşünde paylaşımlarımız ve çalışmalarımız en iyi şekilde devam eder.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Final Dönemi Başlıyor
Önümüzdeki hafta başlayacak olan final haftası nedeniyle hepimiz çok stresliyiz. Yeteri kadar çalışmasam da dilerim ki sınavlarım iyi geçsin. Ayrıca tüm arkadaşlarıma ve sınavlara girecek herkese başarılar dilerim.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 19 Mayıs Pazartesi 2008 0 13894 0,0
Büyük işler gibi, büyük düşüncelerinde davula ihtiyaçları yoktur.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009