mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Dövme Portalı : Tattoocu.com - Site Tanıtımı
Tattoocu.comBu yazımda sizlere dövme portalı olan tattoocu.com sitesini tanıtacağım. Dünyada dövme artık çok bilinen, aranan ve birçok insana göre gizemli birşey. İnsanlar özellikle internette dövme yaptıracakları yerler ve dövmeler hakkında bilgiler arıyorlar. tattoocu.com sitesinde de dövme sanatını icra edenler çalışmalarını sergiliyorlar. Ayrıca insanlar burada kendilerine dövme ve dövmeci bulabiliyorlar. Dövme yaptırmak isteyenlerin veya dövme ile ilgilenenlerin kesinlikle bakması gereken bir dövme portalı.

Her geçen gün yeni dövme stüdyoları açılıyor, yasal olduğu tartışılsa da ülkemiz ve bazı ülkelerde dövme hakkında dernekler kuruldu. Ülkemizde dövmeciler derneği var ve 250 civarında üyesi bulunmakta.

Dünyanın en çok aranan anahtar kelimelerinden bir tanesi olan "Tattoo", ülkemizde birçok internet kafede yasaklı olmasına rağmen gelişimini sürdürmekte. Hangisi steril çalışıyor bilinmesede, bilinen 3000'e yakın dövme stüdyosu ülkemizde hizmet vermekte.

Ve sonunda bir dövme paylaşım servisi de artık kendi ana dilimizde hizmet vermeye başladı. Tattoocu.com sitesi ile birçok dövme ustası, dövme meraklılarıyla buluşuyor. Oluşturulan sistem ile hem dövme ustaları eserlerini tanıtabiliyor hem de ilgilenenler dövme, piercing, kalıcı makyaj, desenler hakkında bilgi edinebiliyor.

Tattoocu.com

Not : Bu yazı tanıtım ve raklam amacıyla yazılmıştır. Bundan sonra bu türlü yazılarımla da sizlerle beraber olmaya devam edeceğim.
Mehmet Duran 20 Haziran Cumartesi 2009 1 14697 3,6
Bookmark and Share
Bu Yazıyı Değerlendirin.
Konuyla İlgili Olabilecek Diğer Yazılar Visual Studio'da Kendi Code-Snippet'lerimizi Kullanma Bloğumun Hiti ve Değerleri Artıyor (5000. Farklı Ziyaretçi) Visual Studio'da Daha İyi Kodlama için Temalar mehmetduran.com 4 Yaşında Jquery'de Tanımlayıcı Değiştirme
Yorumlar
Yorum Yaz
RSS Yorum Takibi
ImmorTaLGoD 06 Eylül Pazar 2009 21:43 #1
Paylaşımın için teşekkürler.Bende yakında yaptırmayı düşünüyorum.
İsim :
Site :
Yorum :

Buradan bu yazıya ait yorumları RSS olarak takip edebilirsiniz.

Bu servis ile yazılara eklenen yorumları RSS ile takip ederek konu ile ilgili başkaları tarafından yapılan yorumları veya konuyla ilgili sorduğunuz sorulara verilen cevapları görebilirsiniz.
Bazı yıkılışlar daha parlak kalkınışların teşvikçisidir.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009