mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Who's Amung Sitesi Yenilendi
Who's Amung YenilendiWebsitelerinin istatiklerini tutan whos.amung.us servisinin istatistiksel bilgileri ve tasarımı değişti. Gezdiğim birçok sitede gördüğüm ve kendi sitemde de bulunan bu widget ile aynı anda online kullanıcı sayısı ile ilk kayıt tarihinden itibaren sitemizin istatistiklerini takip edebiliyoruz ve bundan sonra istatistiksel bilgileri daha ayrıntılı takip edebileceğiz. Hemen hemen tüm bloglarda olan bu widget ile kendi sitemin istatistiklerini de takip ediyordum. İstatistiksel bilgilerin daha ayrıntılı verilmesi beni oldukça memnun etti ve bunu sizlerle paylaşmak istedim.
Ayrıca sitenizde bu widget'ı kullanmakta oldukça basit. Buradan script tagları arasında size sunulan kodu alıp sitenizde bu widget'ı kullanabilirsiniz. Ayrıca sitenizde kullanacağınız widget'ın şeklini de istediğiniz gibi belirleyebiliyorsunuz.
Buradan
da benim sitemin bu widget ile oluşmuş istatistiklerine ulaşabilirsiniz.
Mehmet Duran 19 Eylül Cuma 2008 0 12853 4,5
Bookmark and Share
Bu Yazıyı Değerlendirin.
Konuyla İlgili Olabilecek Diğer Yazılar Takvim Uygulaması Kullanımda Jquery ile Hazırladığım Slayt Uygulamam Sayfaların Oluşma Sürelerini Hesaplama (HttpModule Kullanarak) Jquery ile Kendi Eklentilerimizi Hazırlama Oylama (Rating) Bölümü Hazır
Yorumlar
Yorum Yaz
RSS Yorum Takibi
Bu Yazı Hakkında Henüz Yorum Yapılmamış.
İsim :
Site :
Yorum :

Buradan bu yazıya ait yorumları RSS olarak takip edebilirsiniz.

Bu servis ile yazılara eklenen yorumları RSS ile takip ederek konu ile ilgili başkaları tarafından yapılan yorumları veya konuyla ilgili sorduğunuz sorulara verilen cevapları görebilirsiniz.
Başarısızlıklarınız ile soylu bir şekilde yüzleşin, başarıdan farkı kalmayacaktır.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009