mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
PDF Oluşturucu (CutePDF Writer)
Bu günlerde staj raporunu yazıyorum ve word ile yazacağım bu raporu pdf formatına çevirmemn gerekiyor. Bunun için araştırma yaptım ve birçok program buldum. Ancak çoğunu paralı oldukları için kullanamadım. Sonunda CutePDF Writer isimli bu programı buldum. Ücretsiz bir program ancak kullandığınız zaman bir kaç reklam açıyor ama olsun. Sorunsuzca dosyaları pdf formatına dönüştürüyor.

Öncelikle program için gerekli dosyalar şunlar:

Buradan gerekli olan ilk programı, buradan da gerekli olan diğer programı indirebilirsiniz. Buradan da programın kendi sitesine ulaşabilirsiniz.

Bu iki programı kurduktan sonra pdf formatına çevirmek istediğiniz dosyaları rahatlıkla çevirebilirsiniz. Mesela bir word dosyasını çevirecekseniz, bu programları kurduktan sonra word dosyasını açıp, yazdır seçeneğini seçmelisiniz ve çıkan ekranda bilgileri aşağıdaki gibi doldurduktan sonra pdf dosyanız hazırlanmış olacak.

PDF Oluşturucu(CutePDF Writer)

Mehmet Duran 07 Eylül Pazar 2008 1 13564 3,0
Bookmark and Share
Bu Yazıyı Değerlendirin.
Konuyla İlgili Olabilecek Diğer Yazılar Geliştirdiğim Uygulamalar Bölümü Jquery ile Kayan (Floating) Alan Yapımı Jquery ile Treeview Uygulamam Kullandığım Email Sınıfı (Çoklu Mail ve Dosya Gönderimi) Asp.net 2.0 - Selçuk Özdemir
Yorumlar
Yorum Yaz
RSS Yorum Takibi
Shocked 06 Eylül Pazar 2009 21:45 #1
paylaşım için teşekkürler
İsim :
Site :
Yorum :

Buradan bu yazıya ait yorumları RSS olarak takip edebilirsiniz.

Bu servis ile yazılara eklenen yorumları RSS ile takip ederek konu ile ilgili başkaları tarafından yapılan yorumları veya konuyla ilgili sorduğunuz sorulara verilen cevapları görebilirsiniz.
Ne edersen kendine, edersin kendi kendine.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009