mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Pageboss ile Sitenizin Değerlerini Öğrenin - Site Tanıtımı
Pageboss ile Sitenizin Değerlerini Öğrenin - Site TanıtımıBu yazımda sitelerimizin değerlerini öğrenebileceğimiz bir site olan "pageboss.com" sitesini sizlere tanıtacağım. Özellikle blog sahiplerinin blog değerlerini öğrenmek için kullanabilecekleri bir site. Kendi bloğumun değerlerini sıklıkla buradan kontrol ediyorum. Merak ettiğim tüm değerleri buradan rahatlıkla kısa sürede öğrenebiliyorum. Ayrıca bilgileri Ajax teknolojisi kullanarak servis etmesi ve tasarımda javascripte ağırlık verilmesi ayrıca ilgimi çeken bir nokta. Sitelerinizin önemli değerlerini pageboss.com'un sağladığı bilgi servisi ile rahatlıkla öğrenebilirsiniz.

Ayrıca sitede farklı dil desteği olması birçok kişiye de hitap etmesini sağlıyor. Sitemiz hakkında birçok önemli değeri (Pagerank, arama motorları ile ilgili bilgiler, sosyal paylaşım sitelerindeki değerler, standart ölçüm sonuçları, vb.) öğrenebiliyoruz. Birçok kişi tarafından da kullanıldığını düşünüyorum. Web ile yeni ilgilnenler için veya bu güzel siteden haberdar olmayanlar için tanıtmak istedim.

Bloğumun değerlerini buradan görebilirsiniz. Siteye ise buradan ulaşabilirsiniz.

Bloğumda bu türlü başarılı ve faydalı siteleri tanıtmaya devam edeceğim. Şimdiye dek fazla site tanıtımı yapamasam da bunda sonra faydalı gördüğüm bu türlü siteleri tanıtmaya devam edeceğim.

Ayrıca bu türlü sorgulamalarla bir dönem ben de ilgilenmiştim. Ancak zaman kısıtı nedeniyle fazla ilgilenememiştim. Fırsat bulduğumda bu türlü sorgulamaları .Net ve Ajax teknolojisi ile yapmaya çalışacağım. Yaptığım takdirde de kodları ve örnekleri sizlerle paylaşırım.
Mehmet Duran 15 Haziran Pazartesi 2009 1 11462 4,2
Bookmark and Share
Bu Yazıyı Değerlendirin.
Konuyla İlgili Olabilecek Diğer Yazılar Asp.net ve MySql ile Üyelik (MemberShip) Sistemini Kullanma Bilişim Teknolojileri Zirvesi Bloğumun Google Pagerank Değeri 3 Oldu Microsoft Yaz Okulu 2009 Ankara Ayağı Sona Erdi Visio için UML Sembolleri
Yorumlar
Yorum Yaz
RSS Yorum Takibi
ImmorTaLGoD 06 Eylül Pazar 2009 21:21 #1
Süper oldu.Banada böyle birşey lazımdı.Teşekkürler.
İsim :
Site :
Yorum :

Buradan bu yazıya ait yorumları RSS olarak takip edebilirsiniz.

Bu servis ile yazılara eklenen yorumları RSS ile takip ederek konu ile ilgili başkaları tarafından yapılan yorumları veya konuyla ilgili sorduğunuz sorulara verilen cevapları görebilirsiniz.
Hizmet amaçlı işler başarıya, kar amaçlı olanlar ise başarısızlığa yöneliktir.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009