mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Google Pagerank ve Backlink Sorgulama (Uygulamam)
Google Pagerank ve Backlink Sorgulama (Uygulamam)Google Pagerank ve Backlink sorgulaması yapabileceğimiz ve tamamen Ajax ile hazırlamış olduğum uygulamayı buradan görebilirsiniz. Daha önce yine tamamen Ajax ile hazırladığım ve google arama sonuçlarını elde edip, gösterdiğim uygulamaya benzer olarak bu uygulamayı geliştirdim. Her iki uygulamada da sorgulamaları google sunucularından yapıyorum. Yani verileri kendi kaynağından sorguluyorum ve hiçbir yanlışlık payı yok. Pagerank ve Backlink sorgulamada jQuery ve Ajax'ı etkin biçimde kullanmaya çalıştım. İlerde fırsat buldukça bu uygulamayı geliştirip daha kullanılır hale getirmeye çalışacağım.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Pageboss ile Sitenizin Değerlerini Öğrenin - Site Tanıtımı
Pageboss ile Sitenizin Değerlerini Öğrenin - Site TanıtımıBu yazımda sitelerimizin değerlerini öğrenebileceğimiz bir site olan "pageboss.com" sitesini sizlere tanıtacağım. Özellikle blog sahiplerinin blog değerlerini öğrenmek için kullanabilecekleri bir site. Kendi bloğumun değerlerini sıklıkla buradan kontrol ediyorum. Merak ettiğim tüm değerleri buradan rahatlıkla kısa sürede öğrenebiliyorum. Ayrıca bilgileri Ajax teknolojisi kullanarak servis etmesi ve tasarımda javascripte ağırlık verilmesi ayrıca ilgimi çeken bir nokta. Sitelerinizin önemli değerlerini pageboss.com'un sağladığı bilgi servisi ile rahatlıkla öğrenebilirsiniz.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 15 Haziran Pazartesi 2009 1 11399 4,2
Bloğumun Google Pagerank Değeri 3 Oldu
Bloğumun Google Pagerank Değeri 3 OlduBloğumun pagerank değeri yapılan son güncelleme ile beraber 3 oldu. Daha önce 2 olan bloğumun pagerank değeri bir değer daha yükselerek 3 oldu. Benim için ve bloğum için oldukça güzel bir gelişme. Bu türlü değerlerin artması için herhangi bir çalışmam olmasa da bloğumun hem pagerank değerleri hem de alexa değerleri gün geçtikçe artıyor. Bu da beni oldukça mutlu etmekte. Son günlerde pek fazla ilgilenemesem de değerlerin yükselmesi ilerisi için beni motive ediyor. Umarım bu gelişmeler faydalı olur ve ilerde yazılarıma devam ederim.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 28 Mayıs Perşembe 2009 0 11604 5,0
Bloğumun Google Pagerank Değeri 2 Oldu
Bloğumun Google Pagerank Değeri 2 OlduBugün itibariyle bloğumun pagerank değeri 2 oldu. Daha önce Eylül ayında 1 olan pagerank değeri yeniyıl başlangıcında yapılan güncellemeler ile 0 olmuştu. Nisan başında yapılan yeni güncellemeler ile bloğumun yeni pagerank değeri 2 olmuş durumda. Aslında pagerank değeri ve diğer değerlerin benim için pek bir önemi yok. Benim amacım bildiklerimi faydalı gördüklerimi paylaşarak ilgilenenlere faydalı olabilmek ve fikir verebilmek. Şimdiye dek bu hedefimin gerçekleşmesi için uğraştım. Bunun üstüne de bu gibi değerlerin artması paylaştığım bilgilerin değeri olsa gerek. Umarım bundan sonra paylaşımlara devam eder ve ilgilenenlere, takip edenlere faydalı, fikir verici bilgiler sunarım.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 02 Nisan Perşembe 2009 1 10897 3,7
Bloğumun Google Pagerank Değeri 1 Oldu
Bloğumun Google Pagerank Değeri 1 OlduBloğumun google pagerankı bugün itibariyle 1 oldu. Birçok blog arasında bu değer az da olsa bu kadar kısa sürede bu gelişme beni oldukça memnun etti. Blogumu tam olarak geçtiğimiz ağustos ayında tamamlayarak yayına sokmuştum. Bu süre içinde hem sitemi ziyaret eden kullanıcı sayısı arttı hem de sitemin bu gibi değerleri yükselmeye başladı. Bu gelişmelerin kısa sürede olması ve emeklerimin karşılığını alıyor olmam beni oldukça memnun etti. Bunda sonra çok daha iyi olacağını ve bu değerleri başarılı blogların değerlerine ulaştırmayı umut ediyorum.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 27 Eylül Cumartesi 2008 3 10958 0,0
Kimse sana senden iyi öğüt veremez.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009