mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Stajım Microsoft Yaz Okulu'nda
Stajım Microsoft Yaz Okulu'ndaBu yaz yapmak zorunda olduğum ikinci ve son stajımı Microsoft Yaz Okulu'nda yapacağım. Yaklaşık 1500 kişinin başvurduğu Microsoft Yaz Okulu'na bölümümüzden ben dahil 3 kişi katılacağız. Ben, Hasan Alper Öcalan ve Sinan Özkan bölümümüz adına katılacağız. Üçümüzde stajımızı Ankara'da yapacağız. İlk açıklamada ben İzmir'de gözüksem de daha sonra yapılan bir değişim ile stajımı diğer arkadaşlarımıla beraber Ankara'da yapacağım. İlerisi için ve hedeflerim için güzel bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Umarım katılan herkes için hayırlı olur.

Stajımı Microsoft Yaz Okulu'nda yapacak olmamım hedeflerime ulşamamda çok etkili olacağını düşünüyorum. Hem yeni teknolojileri tanıma ve kullanma hem de Imagine Cup gibi bir yarışmaya iyi ve tecrübeli bir şekilde katılma fırsatım olacak. Umarım herşey hem benim için hem arkadaşlarım ve katılanlar için hem de bölümümüzün geleceği için güzel olur.

Microsoft Yaz Okulu Türkiye'de Ankara'da, İstanbul'da ve İzmir'de düzenleniyor. Staj yapmaya hak kazananlar geçtiğimiz günlerde msakademik.net sitesinde yayınlandı. Kazanların isimlerini buradan görebilirsiniz.
Mehmet Duran 28 Mayıs Perşembe 2009 11 12830 4,5
Bookmark and Share
Bu Yazıyı Değerlendirin.
Konuyla İlgili Olabilecek Diğer Yazılar Host Değişimi Bilişim Günleri Ardından Sitemi Yeniden Yapıyorum Jquery ve Ajax ile Edit Update İşlemleri Jquery, Ajax ve FaceBox ile Edit Update Uygulaması - Örnek Uygulama
Yorumlar
Yorum Yaz
RSS Yorum Takibi
Alper 28 Mayıs Perşembe 2009 17:24 #1
Bu sene birinci oluruz artık Imagine Cup`ta Mehmet:P Bakalım finalde hangi ülkeye gönderecekler bizi:D
Mehmet Duran 28 Mayıs Perşembe 2009 17:25 #2
Birinci olmak güzel ama önemli olan katılmak Alper. :) Umarım bizim için güzel şeyler olur.
Alp Çoker 28 Mayıs Perşembe 2009 18:19 #3
Tebrikler.. Yaz okulunda görüşmek üzere (:
Mehmet Duran 28 Mayıs Perşembe 2009 18:31 #4
Teşekkür ederim. Ben de seni tebrik ederim. Hem staj için hem de mobil star yarışmasındaki başarın için. Görüşmek üzere.
durmuş 29 Mayıs Cuma 2009 01:45 #5
Seneye İmagine Cup Finalinde takıma benide yazın Mehmet Duran Bey; Hayırlı Olsun ayrıca...
Mehmet Duran 29 Mayıs Cuma 2009 09:06 #6
Teşekkürler Durmuş.
semih 29 Mayıs Cuma 2009 23:42 #7
hepinizi tebrik ederim gençler, umarım çok faydalı bir staj olur. staj zamanı hearts`e dördüncü gerekirse haberim olsun:)
Mehmet Duran 29 Mayıs Cuma 2009 23:46 #8
Ben de seni tebrik ederim Semih. Siemens`e girmek kolay değil. Torpili olan bile giremedi. :) Hearts konusunda meraklanma. Ama sadece hearts için değil. :) Pes, batak gibi oyunlar için de 4. gerekiyor. :)
Sinan ÖZKAN 02 Haziran Salı 2009 19:54 #9
Ne demek heartsiz semihsiz pessiz geçermi bu yaz. Bir alo demen yeterli semih. Mehmet tebrik ederim Yaz okulunda görüşürüz. Bizim için faydalı geçmesi dileğiyle:)
Gökhan 05 Haziran Cuma 2009 11:57 #10
Sevgili mehmet , çalışmalarında başarılar dilerim . Gençliğimi hatırlatıyorsun bana , bu heyecan ve aşk ,ama olayı çok abartmamakta fayda görüyorum , "kendini geliştirmek" bu tag sitende en fazla olan şey. Umarım dediğin gibi başarılı olursun. Mesela geçenlerde azer koçulu arkadaşımızın çalışmalarına bakmıştım . İşte bu dedim bi genç .
Coşkun Deniz 20 Temmuz Pazartesi 2009 20:53 #11
Ya memet kandırma milleti ne microsoftu, bizim labta staj yapıyon işte :) :)
İsim :
Site :
Yorum :

Buradan bu yazıya ait yorumları RSS olarak takip edebilirsiniz.

Bu servis ile yazılara eklenen yorumları RSS ile takip ederek konu ile ilgili başkaları tarafından yapılan yorumları veya konuyla ilgili sorduğunuz sorulara verilen cevapları görebilirsiniz.
Büyük işler gibi, büyük düşüncelerinde davula ihtiyaçları yoktur.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009