mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Google Sitemap ve Rss
Sitemizi ve bloğumuzun daha çok ziyaretçi alması için arama motorlarının önemi çok büyüktür. Bunun için de arama motorları için sitemap hazırlar ve bu sitemap ile arama motorlarına sitemizdeki sayfaları bildiririz. Böylece arama motorları da site içeriklerimizi indeksleyerek, sitemize daha çok ziyaretçi gönderirler. Arama motorlarının en önemlisi olan google' a sitemap gönderdikten sonra bir de sitemin rss beslemesini tıpkı sitemap gibi göstererek ekledim ve google bunu da tıpkı sitemap gibi kabul etti. Sitemap'e uğradığı gibi rss sayfama da belli aralıklarla uğrayarak sayfalarımı kontrol ediyor. Ben de bu olayı sizlerle paylaşmak istedim. Sitenizin arama motorlarında daha fazla sonuç vermesini istiyorsanız bu yöntemi de kullanbilirsiniz. Ayrıca dinamik olarak asp.net ile nasıl sitemap hazırlanacağını burada ki yazımdan okuyabilirsiniz.

Google Sitemap ve Rss
Mehmet Duran 27 Ağustos Çarşamba 2008 0 12867 5,0
Bookmark and Share
Bu Yazıyı Değerlendirin.
Konuyla İlgili Olabilecek Diğer Yazılar Facebook Profil Rozeti Sitemin Kodlarını Yeniledim ve Yayınladım İnternet Hastalıkları jQuery 1.4 Yayınlandı ADSL (Asymmetric Digital Subscriber Line)
Yorumlar
Yorum Yaz
RSS Yorum Takibi
Bu Yazı Hakkında Henüz Yorum Yapılmamış.
İsim :
Site :
Yorum :

Buradan bu yazıya ait yorumları RSS olarak takip edebilirsiniz.

Bu servis ile yazılara eklenen yorumları RSS ile takip ederek konu ile ilgili başkaları tarafından yapılan yorumları veya konuyla ilgili sorduğunuz sorulara verilen cevapları görebilirsiniz.
Başarısızlıklarınız ile soylu bir şekilde yüzleşin, başarıdan farkı kalmayacaktır.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009