mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Yoğun Dönemin Ardından
Yoğun Dönemin ArdındanSon birkaç haftadır sınavlarımın varolması, bitirmem gereken ödevler ve projeler nedeniyle çok yoğun bir dönem geçirdim. Bu yoğunluk nedeniyle bloğumda fazla paylaşım yapamadım. Dersler dışında çalışmalarıma fazla zaman ayıramadım. Bugün itibariyle sınavlarım bitti ve bayram tatili hazırlıkları başladı. Bayram tatilinde zaman ayıramadığım çalışmalarıma devam edeceğim, bloğumda elimden geldiğince paylaşıma devam edeceğim. Ayrıca bazı yeni konularda da çalışmalara başlayacağım. Bunlardan ilki de XNA ile oyun geliştirme. İlk olarak basit bir oyun yapmayı planlıyorum. Daha sonra aklımda olan bazı jquery uygulamalarını bitimeyi umut ediyorum. Önümüzdeki bayram tatili hem güzel bir bayram geçirmek, hem dinlenmek hem de eksikliklerimi tamamlamak için güzel bir fırsat. Umarım hepimiz için faydalı bir süreç olur.

Bu arada ders olarak almış olduğum Veritabanı Uygulamarı'nda Oracle veritabanını öğreneceğim ve ödev, proje olarak Oracle ile birkaç uygulama yapacağım. Bu uygulamaları ve C Sharp ile Oracle kullanımı hakkında yazılarımı en kısa sürede sizlerle paylaşacağım.
Mehmet Duran 04 Aralık Perşembe 2008 0 10254 0,0
Bookmark and Share
Bu Yazıyı Değerlendirin.
Konuyla İlgili Olabilecek Diğer Yazılar Stajım İyi Gidiyor Asp ile Basit Login Kontrolü C# ile Insertion Sort Algoritması Jquery ve Ajax ile Basit Kişisel Site Uygulaması Kullandığım Email Sınıfı (Çoklu Mail ve Dosya Gönderimi)
Yorumlar
Yorum Yaz
RSS Yorum Takibi
Bu Yazı Hakkında Henüz Yorum Yapılmamış.
İsim :
Site :
Yorum :

Buradan bu yazıya ait yorumları RSS olarak takip edebilirsiniz.

Bu servis ile yazılara eklenen yorumları RSS ile takip ederek konu ile ilgili başkaları tarafından yapılan yorumları veya konuyla ilgili sorduğunuz sorulara verilen cevapları görebilirsiniz.
Gençken bilgi ağacını dikmesek, yaşlandığımız zaman gölgesine sığınacak bir yerimiz olmayacaktır.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009