mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Bilgisayar Mühendisliği Topluluğu
Bilgisayar Mühendisliği Topluluğu
Bugün bölümümüzde yer alan toplulukları tek çatı altında toplayarak oluşturduğumuz "Bilgisayar Mühendisliği Topluluğu" için tanışma çayı düzenledik. Oldukça güzel bir etkinlik oldu. Bölümümüz altında tek bir topluluk haline geldik ve amacımız kalıcı, köklü ve başarılı bir topluluk haline gelmek. Bunun için arkadaşlarım ile beraber elimizden geleni yapacağız.

Aslında bu etkinlikler dönem başında yapılır. Ancak toplulukları tek çatı altında toplamamız ve bu topluluğu oluşturmamız bu zamana denk geldi. Ama bizim için hiç önemli değil. Arkadaşlarım ile elimizden geleni yaparak hem bölümümüzü hem de topluluğumuzu daha iyi noktaya getirmeye çalışacağız. En kısa zamanda da faaliyetlerimize başlayacağız.

Bugün tanışma çayı için toplandık ve birçok arkadaşımın çok istekli olduğunu gördüm. Bu da bölümümüzün ve topluluğumuzun geleceği için oldukça iyi bir fırsat. Umarım hep beraber güzel başarılara imza atarız.

Tanışma çayı toplantısında çekilen fotoğrafların bir bölümünü buradan indirebilirsiniz.
Mehmet Duran 16 Mart Pazartesi 2009 0 12552 4,7
Bookmark and Share
Bu Yazıyı Değerlendirin.
Konuyla İlgili Olabilecek Diğer Yazılar Microsoft Yaz Okulu İkinci Haftanın Ardından Asp.net 2.0 - Selçuk Özdemir Asp.net ile Veritabanı İşlemlerinde Etkin Kodlama Yöntemi C#'ta Recursive ve Dinamik Programlama ile Fibonacci Algoritması Object Oriented Javascript (E-Book)
Yorumlar
Yorum Yaz
RSS Yorum Takibi
Bu Yazı Hakkında Henüz Yorum Yapılmamış.
İsim :
Site :
Yorum :

Buradan bu yazıya ait yorumları RSS olarak takip edebilirsiniz.

Bu servis ile yazılara eklenen yorumları RSS ile takip ederek konu ile ilgili başkaları tarafından yapılan yorumları veya konuyla ilgili sorduğunuz sorulara verilen cevapları görebilirsiniz.
Büyük işler gibi, büyük düşüncelerinde davula ihtiyaçları yoktur.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009