mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Microsoft Yaz Okulu Üçüncü Haftanın Ardından
Microsoft Yaz Okulu Üçüncü Haftanın ArdındanMicrosoft Yaz Okulu 2009 Ankara ayağında üçüncü haftayı da geride bıraktık. Daha önce olduğu gibi verimli bir haftayı geride bıraktık. İlk iki gün XNA hakkında eğitim aldık. Ancak bilgisayarların yetersizliği sebebiyle sadece iki boyutlu uygulamalara göz atabildik. Üçüncü gün paralalel programlamaya giriş yaptık. Tayfun Akçay Microsoft'un paralel programlamaya yaklaşımını anlattı ve örnekler yaptık. İlerde bu konuda paylaşımlarım mutlaka olacaktır. Son iki gün ise Windows Embedded hakkında eğitimimiz oldu ve oldukça güzel geçti. Ayrıca bu hafta içinde aramızda halı saha organizasyonu da gerçekleştirdik. Böylece son haftaya gelmiş bulunuyoruz.

Bilgisayarların yetersizliği nedeniyle XNA hakkında çok ayrıntılı bir eğitimimiz olmadı.

Daha sonra gördüğümüz paralel programlama ve windows embedded konuları oldukça faydalı geçti. Paralel programlama zaten son sınıfta alacağım bir ders. İlerde de oldukça önemli bir yere sahip olacak. Bu nedenle ilgimi çeken bir konu. Bu konuda bloğumda paylaşımlarım olacaktır.

Windows Embedded konusu ise yine oldukça güzel bir konu. Kendi gömülü işletim sistemimizi oluşturduk ve oluşturduğumuz gömülü işletim sistemini Visual Studio'daki emulator ile kullandık. Ayrıca bu gömülü sisteme C# ile hazırlanmış bir programı da entegre ettik. Bu konunun da ilerde oldukça iyi bir konumda olacağını öğrendik. Günümüzde de oldukça önemli bir konuma sahip.

Ayrıca bu hafta içinde Microsoft Yaz Okulu Ankara katılımcıları olarak Bilkent'te bir halı saha organizasyonu düzenledik. Tayfun Akçay hocamız da bu etkinliğe katıldı. Oldukça güzel bir etkinlik oldu ve Gazililer olarak yaptığımız maçı kazandık.
Mehmet Duran 08 Ağustos Cumartesi 2009 0 11408 5,0
Bookmark and Share
Bu Yazıyı Değerlendirin.
Konuyla İlgili Olabilecek Diğer Yazılar Yoğunluk, Yaşanan Problemler Oracle E-Book (3 Adet) Asp ile FCK Editör Kullanımı Oracle 10g'de Kullanıcı Oluşturma ve Yetkilendirme Asp'ye Giriş (Asp Öğreniyorum)
Yorumlar
Yorum Yaz
RSS Yorum Takibi
Bu Yazı Hakkında Henüz Yorum Yapılmamış.
İsim :
Site :
Yorum :

Buradan bu yazıya ait yorumları RSS olarak takip edebilirsiniz.

Bu servis ile yazılara eklenen yorumları RSS ile takip ederek konu ile ilgili başkaları tarafından yapılan yorumları veya konuyla ilgili sorduğunuz sorulara verilen cevapları görebilirsiniz.
Büyük işler gibi, büyük düşüncelerinde davula ihtiyaçları yoktur.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009