mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Hazırladığım Staj Raporu
Türk Telekom Ankara İl Genel Müdürlüğü'nde yapmış olduğum birinci stajım için hazırladığım ve okula teslim etmem raporu sizlerle paylaşıyorum. Rapor hazırlayacaklara örnek olması için ve içindeki bilgilerin bazılarına faydalı olabileceğini düşünüyorum. Raporda bahsettiğim ana konular ise; "Ağ Kavramları", "XDSL Teknolojileri", "IP Adresleri ve Alt Ağlar".
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 26 Ekim Pazar 2008 3 29665 4,0
Jquery ve Ajax ile Yaptığım Uygulamalar Hazır
Jquery ve Ajax ile Uygulamalarım Hazır

Jquery ve ajax ile yapmış olduğum uygulamaları biraya topladım ve bu adreste yayına koydum. Daha önce sitemde anlattığım ajax uygulamalarını biraraya topladım ve hepsini birden görme fırsatı sunan bir sistem haline getirdim. Şimdilik sadece örnekler var. Daha sonra her birinin nasıl yapıldığını ve kodlamaları da yine aynı sistemde paylaşacağım. Ayrıca ek olarak geliştireceğim uygulamaları da eklemeye devam edeceğim.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 03 Ekim Cuma 2008 8 15142 3,0
Geliştirdiğim Uygulamalar Bölümü
Sitemde son olarak "Geliştirdiğim Uygulamalar" adı altında bir sekme bir alan oluşturdum ve bu alanda şimdiye kadar geliştirmiş olduğum örnke proje ve uygulamaları sizlere tanıtacağım.

İlk olarak geliştirmiş olduğum proje ise "Jquery ve Ajax ile Fotoğraf Galerisi" uygulaması oldu. Geçen hafta aniden aklıma geldi ve 1 hafta içinde büyük bir bölümünü tamamladım. Ufak tefek eksiklikleri, hataları olsa da zaman içinde bunları giderip, güzel ve hatasız bir uygulama haline getirmeye çalışacağım. Bu uygulamaya buradan ulaşabilirsiniz.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 02 Ekim Perşembe 2008 5 12197 0,0
Türkiye 13. Zeka Oyunları Yarışması
İnternette gezinirken Türkiye Zeka Vakfı'nın düzenlemiş olduğu yarışmaya rastladım. Baktım ki sorular çok açık ve net ancak çözümleri zeka ve bilgi gerektiriyor. Yarışmaya ve sorulara buradan ulaşabilirsiniz. Soruları çözdüğünüz takdirde çözümleri bildiriyorsunuz. Ben ilk baktığımda birkaçını cevapladım, bazılarını tahmin ettim. Bu soruları sizlerle de paylaşıyorum. Belki zor ama eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 29 Eylül Pazartesi 2008 5 13278 0,0
Bloğumun Google Pagerank Değeri 1 Oldu
Bloğumun Google Pagerank Değeri 1 OlduBloğumun google pagerankı bugün itibariyle 1 oldu. Birçok blog arasında bu değer az da olsa bu kadar kısa sürede bu gelişme beni oldukça memnun etti. Blogumu tam olarak geçtiğimiz ağustos ayında tamamlayarak yayına sokmuştum. Bu süre içinde hem sitemi ziyaret eden kullanıcı sayısı arttı hem de sitemin bu gibi değerleri yükselmeye başladı. Bu gelişmelerin kısa sürede olması ve emeklerimin karşılığını alıyor olmam beni oldukça memnun etti. Bunda sonra çok daha iyi olacağını ve bu değerleri başarılı blogların değerlerine ulaştırmayı umut ediyorum.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 27 Eylül Cumartesi 2008 3 11027 0,0
Asp.net, Jquery ve Ajax ile Yapmış Olduğum Galeri Hazır
Ajax ile Hazırladığım Galeri Hazır

Jquery ve ajax kullanarak hazırladığım galeri sitesini bitirdim. Bu uygulamayı asp.net, jquery ve ajax kullanarak hazırladım. Birden bire aklıma geldi ve 1 günde bu hale getirdim ve hazırladım.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Ne edersen kendine, edersin kendi kendine.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009