mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Bloğuma Erişim Sıkıntısı
Bir günü aşkın bir süredir hosttan kaynaklanan problemden ötürü siteme ulaşılamıyordu. Bügün itibariyle sorunun çözüldüğünü ve sitemin tekrar aktif olduğunu belirtmek istedim. Maalesef benim elimde olmayan nedenlerden dolayı bu kesinti meydana geldi. Host sağlayan firmamım DNS sunucularında gelen problemden dolayı bu kesinti meydana gelmiş. Umarım bundan sonra böyle kesintiler, arızalar meydana gelmez ve paylaşımlarıma devam ederim. Bu arada siteme ulaşmak isteyen ve ulaşamayan ziyaretçiler ile takip edenlerden bu kesinti nedeniyle özür diler, böyle bir kesintinin bundan sonra olmamasını umut ederim.

Önümüzdeki birkaç saat içinde bazı yerlerde sorun devam edebilir. DNS sunucularının tamamen aktif olması durumunda siteme her yerden sorunsuzca erişim sağlanacaktır.

Herkese İyi Çalışmalar!
Mehmet Duran 12 Şubat Perşembe 2009 2 10047 4,7
Bookmark and Share
Bu Yazıyı Değerlendirin.
Konuyla İlgili Olabilecek Diğer Yazılar Yoğun Dönemin Ardından .Net için Hazırlanan MySql Connector Güncellendi mvc.mehmetduran.com Yayında! Bloğumun Google Pagerank Değeri 3 Oldu Sitemin Kodlarını Yeniledim ve Yayınladım
Yorumlar
Yorum Yaz
RSS Yorum Takibi
süleyman 13 Şubat Cuma 2009 15:58 #1
vallahi mehmet benim 11 inde kapandı halaa tık yok açılmadı sitem halaa..
Mehmet Duran 13 Şubat Cuma 2009 16:02 #2
Siten benim aldığım hosttan ise hostu arayıp sormanı tavsiye ederim. Bir de benim hosttan ise DNS sunucularında meydana gelen değişiklik birkaç gün içinde aktif olabiliyor. Onun için biraz daha bekleyebilirsin. Ama tam olarak ben bilemem. Host`u ararsan daha iyi olur.
İsim :
Site :
Yorum :

Buradan bu yazıya ait yorumları RSS olarak takip edebilirsiniz.

Bu servis ile yazılara eklenen yorumları RSS ile takip ederek konu ile ilgili başkaları tarafından yapılan yorumları veya konuyla ilgili sorduğunuz sorulara verilen cevapları görebilirsiniz.
Hizmet amaçlı işler başarıya, kar amaçlı olanlar ise başarısızlığa yöneliktir.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009