mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Introduction to Algorithms (E-Book)
Introduction to Algorithms  (E-Book)Bu yazımda almış olduğum derslerden olan Algoritmalar dersinin kitabını pdf formatında sizlerle paylaşacağım. Kaynak ingilizce olsa da içinde matematiksel ifadelerin ve algoritma kodlarının ağırlıkta olması sebebiyle anlaşılır bir kaynak. Okulda görmüş olduğumuz dersin içeriği tamamen bu kaynağa dayalı. Algoritma konusunda kendini geliştirmek isteyen ve bazı konularda yardıma ihtiyaç duyanlar bu kaynak ile sorunlarını çözebilirler. Uzun zamandır e-book paylaşmıyordum. Bu kaynağı paylaşarak bu sürece son vermiş oluyorum. Umarım ilgilenenlere ve dersi alanlara faydası olur.

Kaynağa buradan veya buradan ulaşabilirsiniz.

Dersten kalmadım ama ikinci kez alıyorum ve bu kaynağın oldukça faydalı olacağını söyleyebilirim. Dersi alan herkesin elinde olması gereken ve algoritmalar ile ilgilenen herkesin sahip olması gereken bir kaynak.

İyi Çalışmalar!
Mehmet Duran 23 Şubat Pazartesi 2009 3 19848 4,0
Bookmark and Share
Bu Yazıyı Değerlendirin.
Konuyla İlgili Olabilecek Diğer Yazılar Fonts Pack 2008 (9 Farklı Font Paketi) Fck Editör Kullanımı Veritabanı İlişkisi ile Accordion Menü Oluşturma Asp ile Basit Login Kontrolü Javascript ile Mouse Pozisyonunu Bulma
Yorumlar
Yorum Yaz
RSS Yorum Takibi
yigit 11 Nisan Pazar 2010 01:58 #1
paylaşımınız için teşekkürler,iyi çalışmalar.
aybars yalçın 07 Kasım Pazar 2010 13:15 #2
merhaba algoritma dersi alıyorum ve çok zorlanıyorum acaba sizde ders notları veya sorular varmı çözumlü yardımcı olabilirmisiniz
Mehmet Duran 13 Kasım Cumartesi 2010 13:38 #3
@aybars, maalesef benim elimde ders notları yok. Ancak bu dersi veren bölümlerin ve hocaların web sayfalarında bulma ihtimalin yüksek. Onların sayfalarını ziyaret etmeni öneririm.
İsim :
Site :
Yorum :

Buradan bu yazıya ait yorumları RSS olarak takip edebilirsiniz.

Bu servis ile yazılara eklenen yorumları RSS ile takip ederek konu ile ilgili başkaları tarafından yapılan yorumları veya konuyla ilgili sorduğunuz sorulara verilen cevapları görebilirsiniz.
Başarısızlıklarınız ile soylu bir şekilde yüzleşin, başarıdan farkı kalmayacaktır.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009