mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Linq Unleashed for C# (E-Book)
Linq Unleashed for C# (E-Book)Linq konusu üzerine çalışmalarım ve araştırmalarım devam ediyor. Daha önce e-booklar ve örnekler vermiştim. Kendimi daha iyi geliştirmek için kaynaklara göz atmaya devam ediyorum. Bu kaynakta bunlardan birisi. İlk bakışta önceki kaynaklardan biraz daha farklı olduğunu, daha derinlemesine bir anlatımının olduğunu gördüm. Linq, Linq to Sql, Linq to Xml konularını ayrıntılı bir biçimde ele alıyor. Bu kaynağı sizlerle de paylaşıyorum.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 28 Eylül Pazar 2008 0 14997 1,0
SQL Server 2005 Programming (E-Book)
SQL Server 2005 Programming (E-Book)Sql Server 2005'i baştan sona anlatan güzel bir kaynak. Son zamanlarda sql server ile çalışmalarımın artması nedeniyle bazı konularda bir kaynağa başvurmam gerekti. Bu kaynakta sizlerle paylaştığım bu e-book. İncelediğimde oldukça faydalı bir kaynak olduğunu, sql server ve veritabanı hakkında herşeyin bulunduğu farkettim. Hem veritabanı konusunda kendinizi geliştirmek için hem de iyi bir arşiv sahibi olmak için bu kaynağa sahip olmalısınız.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 21 Eylül Pazar 2008 6 16793 5,0
Animated Gif Producer ile Gif'ler Hazırlayın
Animated Gif Producer ile çok kolay bir biçimde istediğimiz resimleri / fotoğrafları kullanarak gif'ler hazırlayabiliyoruz. Özellikle web tasarımı ile ile ilgilenenlerin faydalanacağı güzel bir program. Gif olarak hazırlayacağımız resimleri / fotoğrafları seçerek ihtiyacımıza göre ayarları tamamlayıp gif'lerimizi hazır hale getiriyoruz. Gayet kullanışlı ve basit bir program.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Fonts Pack 2008 (9 Farklı Font Paketi)
Fonts Pack 2008Bilgisayarımızda veya websitelerimizde kullanmak için hazırlanmış Fonts Pack 2008 ile birçok fonta sahip olabiliriz. Böylece çok daha şık tasarımlar yapabiliriz, bilgisayarımızda ve programlarımızda daha farklı fontlar kullanabiliriz. Ayrıca kodlama işiyle uğraşıyorsak göze hoş gelen gözü yormayan beğendiğimiz fontu kullanmak göz sağlığımız faydalı olacaktır.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 20 Eylül Cumartesi 2008 7 14732 5,0
Linq Quickly (E - Book)
Linq Quickly (E - Book)Son günlerde Linq üzerinde çalışmaktayım. Yaptığım örnek uygulamaları ve çalıştığım kaynakları sizlerle de paylaşıyorum. Daha önce c# ile anlatılan diğer kaynağı paylaşmıştım. Şimdi de yine c# dili ile anlatılan diğer kaynağı sizlere sunuyorum. Linq konusu üzerine kendinizi rahatça geliştirebileceğiniz kaynaklar. Linq ve linq konusu ile neler yapabileceğimizi, yaptığımız birçok işi daha rahat nasıl yapabileceğimizi kavrayacaksınız.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 17 Eylül Çarşamba 2008 1 12633 3,0
Microsoft DreamSpark Servisi Kullanımda
Microsoft DreamSparkBu gün itibariyle Microsoft DreamSpark Servisi hizmete başladı. Microsoft DreamSpark, üniversite öğrencilerinin, Microsoft yazılım geliştirme ve tasarım araçlarını ücretsiz olarak edinmelerini sağlayan bir servistir. Üniversite bilgi sisteminie giriş yaptığımda bu bölümle ilgili alanın aktif olduğunu ve Microsoft'un bu servis ile sunmuş olduğu programların indirilebildiğini farkettim. Bu servis toplam 9 üniversiteye hizmet ediyor ve bu üniversitelerde okuyan tüm öğrenciler programları ücretsiz bir şekilde indirip kullanabiliyor.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 15 Eylül Pazartesi 2008 4 16268 0,0
Ne edersen kendine, edersin kendi kendine.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009