mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Yeni Bir Sene Yeni Bir Dönem. Okul Başlıyor!
Yeni Bir Sene Yeni Bir Dönem. Okul Başlıyor!Bugün itibariyle kendi adıma yeni bir sene yeni bir dönem için ilk adımlarımı attım. Önümüzdeki hafta okul başlayacak ve artık 3. sınıfa terfi edeceğim. Bunun için bugün harç (haraç) ücretini yatırdım ve ders kayıtlarını tamamladım. Artık yeni döneme hazırım. Ayrıca Telekom'da yaptığım stajın raporunu da tamamlamam kendimi bu dönem öncesinde mutlu hissetmemi sağladı. Yaptığım bu staj ve kendimi geliştirmem nedeniyle her zamankinden farklı biri olarak bu döneme başlayacağım. Geride bıraktığımız yaz bundan önce hiç yaşamadığım bir yazdı. Kazandığım bilgiler ve tecrübeler ile okul hayatıma iyi bir şekilde devam edeciğime inanıyorum. Ömrümde son 2 senesine girdiğim okul hayatında, kalan bu 2 seneyi dolu dolu geçirmek istiyorum. Geçmişe baktığımda şu ana kadar olan hayatımın bir rüya bir hayal gibi gelip geçtiğini görmekteyim. Yeni dönemin hem benim için hem arkdaşlarım için hem de tüm öğrenciler için başarılarla dolu geçmesini temenni ederek yazıma son noktayı koyuyorum.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 09 Eylül Salı 2008 0 11982 4,0
Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Şeref Sağıroğlu'nun Röportajı
Elektrik mühendisliği ve bilgisayar bilimini kapsayan, temel olarak yazılım ve donanım üzerine birçok konu ile ilgilenen bilgisayar mühendisliği hızla gelişen bilişim teknolojilerine paralel olarak ülkemizde de artan bir oranda ilgi görüyor. Bu bağlamda turk.internet.com sitesinde bölüm başkanımız Prof. Dr. Şeref Sağıroğlu'nun "Türkiye'de Bilgisayar Mühendisliği Eğitimi" konulu röportajı yayınlandı. Hocamız bu röportajda gayet olumlu konuşmuş. Röpartajın tamamı ise şöyle:
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 09 Eylül Salı 2008 0 2110 3,0
Yeni Rektörümüz Prof. Dr. Rıza Ayhan
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından Gazi Üniversitesi Rektörlüğüne atanan üniversitemiz Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Rıza Ayhan, 6 Ağustos 2008 tarihinde düzenlenen devir-teslim töreni ile görevine resmen başladı. Yeni rektörümüze başarılar dilerim.

Yeni Rektörümüz Prof. Dr. Rıza Ayhan

Yeni rektörümüzün hakkında daha fazla bilgi edinmek için; kendi resmi sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 07 Ağustos Perşembe 2008 1 12047 0,0
G.Ü. Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Tanıtımı
gazi_universitesi_bilgisayar_muhendisligiÖss yapıldı ve tercih dönemi devam ediyor. Daha yeni olan bölümümüz tercih yapacaklar için bölümümüzün tanıtımını yapan bir slayt hazırlamış.
Buradan slayta ulaşabilirsiniz.
Bu bölümün öğrencisi olarak tercih edecek olanlara her zaman tavsiye ederim. Eğitimi bana göre birçok bölümünden iyi sayılır. Ayrıca diğer bölümlerden farklı olarak yeni olmasından dolayı da güncel eğitim konularında bir adım önde.
Gazi üniversitesi ve G.Ü. Bilgisayar Mühendisliği sitelerinden daha fazla bilgi edinebilirsiniz.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 27 Temmuz Pazar 2008 0 12024 0,0
Hizmet amaçlı işler başarıya, kar amaçlı olanlar ise başarısızlığa yöneliktir.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009