mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
alperocalan.com | Hasan Alper Öcalan - Site Tanıtımı
alperocalan.com - Hasan Alper Öcalan - Site TanıtımıBu yazımda sınıf arkadaşım, meslektaşım olan Alper'in sitesini sizlere tanıtacağım. alperocalan.com adı altında yayınladığı sitesiyle birçok kişiye birçok konuda ulaşacağını düşünüyorum. Sitesini açtığından beri paylaştığı bilgiler de bunun bir göstergesi olsa gerek. Ayrıca birçok konuda bilgi sahibi olduğu için yazılarının da sürekli olacağını düşünüyorum. Bu şekilde birçok insana ulaşacak ve faydalı olacaktır. Ayrıca kendisi ile son dönemde oldukça sık zaman geçirdik. Microsoft Yaz Okulu'nda bölümümüzden katılan 3 kişiden birisi. Microsoft Yaz Okulu'na katılsa da Linux üzerine ağırlık veren farklı bir arkadaşımız. Arkadaşıma başarılar diler ve kaynak arayan, bilgi edinmek isteyenlere de sitesini takip etmeyi tavsiye ederim.

Bloğunda alt yapı olarak Wordpress kullanmakta. Her ne kadar kendi sistemini yapıp kullanmasını söylesem de beni dinlemedi. :D Hem Linux hem de Microsoft ürünleri ile ilgilenmekte. Son dönemde Python dili ile ilgili eğitici bilgiler vermekte. Zaman içinde birçok konuyla ilgili olarak daha fazla paylaşım yapacağından hiç şüphem yok.

Alper arkadaşıma açmış olduğu bloğunda başarılar dilerim. Umarım istediği noktaya gelir ve insanlara faydalı olur.

alperocalan.com - Hasan Alper Öcalan
Mehmet Duran 13 Eylül Pazar 2009 5 13557 5,0
Bookmark and Share
Bu Yazıyı Değerlendirin.
Konuyla İlgili Olabilecek Diğer Yazılar Jquery'nin 1.3 Versiyonu Yayınlandı Kullandığım Email Sınıfı (Çoklu Mail ve Dosya Gönderimi) BlogEngine.NET Türkçe Oluyor jQuery ile 'Yukarı Çık' Uygulaması Ternary Operatör Kullanımı (koşul ? doğru : yanlış)
Yorumlar
Yorum Yaz
RSS Yorum Takibi
Hasan Alper Öcalan 13 Eylül Pazar 2009 04:06 #1
Sitemi tanıtan bir yazı yazman beni çok sevindirdi Mehmet, teşekkür ederim:)
Mehmet Duran 13 Eylül Pazar 2009 10:49 #2
Ne demek Alper. İyi olan herşeyin yanındayım. :D
Yakup Buğra 13 Eylül Pazar 2009 11:56 #3
Kendisi çakma linuxcu olup, yeri geldiğinde microsoft hayranı gibi davranabilmektedir :)
Mehmet Duran 13 Eylül Pazar 2009 12:00 #4
Yakup bu yorum Alper'e cevap hakkı verir. :D
Hasan Alper Öcalan 13 Eylül Pazar 2009 15:36 #5
Yakup, Msn'e çevirmeyelim siteyi:D Microsoft'un çok beğendiğim ürünleri var doğru:) XNA, ASP.NET'in kolaylıkları hatta Windows 7'de güzel. Fakat birinin Linux üzerine çalışmayı sevmesi ya da bu alanda kendini geliştirmek istemesi kesinlikle Microsoft'tan uzak duracağı anlamına gelmez, hiç bir yeni şeye kendimizi kapatamayız, biliyorsun ki teknoloji çok hızlı ilerliyor:)
İsim :
Site :
Yorum :

Buradan bu yazıya ait yorumları RSS olarak takip edebilirsiniz.

Bu servis ile yazılara eklenen yorumları RSS ile takip ederek konu ile ilgili başkaları tarafından yapılan yorumları veya konuyla ilgili sorduğunuz sorulara verilen cevapları görebilirsiniz.
Bazı yıkılışlar daha parlak kalkınışların teşvikçisidir.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009