mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
10.000 Farklı Ziyaretçiye Ulaştım - Teşekkürler
10.000 Farklı Ziyaretçiye UlaştımBugün itibariyle istatistik servislerinden elde ettiğim veriler sonucu on bin ziyaretçi sınırını aşmış durumdayım. Bir aydan fazla bir süre önce beş bininci ziyaretçi için teşekkür yazısı yazmıştım. Bu süreden sonra on bininci farklı ziyaretçi sayısına da ulaşmış durumdayım. Şimdiye dek sitemi ziyaret eden, yorumlarını, eleştirilerini bırakan, takip eden eden herkese teşekkürlerimi bir borç bilirim. Umarım paylaşımlara devam eder, zengin bir içerikle takip edenlere ve bilgiye ihtiyaç duyanlara bir nebze olsun yardımım olur. Zira şu ana kadar elde ettiğim içeriğin genişliği sayesinde bu ziyaretçi sayısına ulaşmış durumdayım. Bunların dışında sitemi ziyaret edenlerin yaptıkları yorumlar da beni oldukça memnun ve motive ediyor. Amacım fazla ziyaretçi çekmekten çok, paylaşım yaptığım konular hakkında  ilgilenenlere kaynak sağlamak, yardımcı olmak. Eğer bu hedefi tutturursam doğal olarak ziyaretçi sayısı da artacaktır.

Tekrardan sitemi takip ve ziyaret eden herkese teşekkürlerimi sunarım.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 07 Aralık Pazar 2008 3 11144 3,8
Yoğun Dönemin Ardından
Yoğun Dönemin ArdındanSon birkaç haftadır sınavlarımın varolması, bitirmem gereken ödevler ve projeler nedeniyle çok yoğun bir dönem geçirdim. Bu yoğunluk nedeniyle bloğumda fazla paylaşım yapamadım. Dersler dışında çalışmalarıma fazla zaman ayıramadım. Bugün itibariyle sınavlarım bitti ve bayram tatili hazırlıkları başladı. Bayram tatilinde zaman ayıramadığım çalışmalarıma devam edeceğim, bloğumda elimden geldiğince paylaşıma devam edeceğim. Ayrıca bazı yeni konularda da çalışmalara başlayacağım. Bunlardan ilki de XNA ile oyun geliştirme. İlk olarak basit bir oyun yapmayı planlıyorum. Daha sonra aklımda olan bazı jquery uygulamalarını bitimeyi umut ediyorum. Önümüzdeki bayram tatili hem güzel bir bayram geçirmek, hem dinlenmek hem de eksikliklerimi tamamlamak için güzel bir fırsat. Umarım hepimiz için faydalı bir süreç olur.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 04 Aralık Perşembe 2008 0 10207 0,0
Tasarımda Değişiklik
Bugün itibariyle sitemin tasarımını değiştirmiş bulunmaktayım. Uzun süre tasarımı değiştirmemiştim. Bu nedenle tasarım üzerinde değişiklikler yaptım. Öncelikle javascript kütüphanesi olan jquery'i kullanmaya başladım. Tasarım olarakta tamamen yeniden kodladım. Ancak sitemin sol (içerik) tarafını değiştirmedim. Sağ tarafı ise yeniden düzenledim. Bu değişiklikler zaman içinde devam edecektir. Umarım yeni tasarım sitemi ziyaret edenlerin hoşuna gider ve daha faydalı paylaşımlara devam ederim.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 16 Kasım Pazar 2008 5 11472 3,0
10 Kasım - Ata'mızı Anıyoruz
10 Kasım - Ata'mızı AnıyoruzBundan tam 70 yıl önce saat dokuzu beş geçe büyük önderimizi sonsuzluğa uğurladık. Büyük önderimizi saygıyla, özlemle anıyoruz.

Sonsuza dek Ata'mızı unutmayacağız....

Bu anlamlı günde Ata'mızın yazdığı anlamlı bir şiiri de sizlerle paylaşıyorum.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 10 Kasım Pazartesi 2008 2 11827 3,0
İnternet Hastalıkları
Kabul edin, bağımlısınız. Hepimiz bağımlıyız. Oyun oynamaya, internet başında sabahlamaya, blog yazmaya, YouTube arşınlamaya bağımlıyız. Meğer bu rahatsızlıklarımız artık literatüre de geçmiş, isimleri falan olan sorunlarmış.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 30 Ekim Perşembe 2008 0 11336 0,0
29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı Kutlarım
29 Ekim Cumhuriyet BayramıMustafa Kemal Atatürk 'Ya istiklal ya ölüm&' parolasıyla çıktığı yolda, bir ulusu bir araya getirme başarısını göstererek, tüm yokluk ve imkansızlıklara rağmen Türk mucizesini gerçekleştirip, 29 Ekim 1923'de Türkiye Cumhuriyeti'ni kurdu ve biz gençlere emanet etti. Tüm milletimizin Cumhuriyet Bayramı'nı kutlar, nice mutlu, beraber Cumhuriyet Bayramları görmeyi temenni ederim. Bu bayramı içine sindiremeyen, gaflet ve dalalet içinde bulunanlar ise elbet birgün cezalarını bulacaktır. Atatürk'ün kurup bizlere emanet ettiği Cumhuriyeti sonsuza dek yaşatacağız.

Tüm milletimizin ve ulusumuzun Cumhuriyet Bayramını kutlarım.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 29 Ekim Çarşamba 2008 2 13344 5,0
Önceki 1 2 3 ... 14 15 16 17 18 ... 21 22 23 Sonraki
Büyük işler gibi, büyük düşüncelerinde davula ihtiyaçları yoktur.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009