mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Geliştirdiğim Uygulamalar Bölümü
Sitemde son olarak "Geliştirdiğim Uygulamalar" adı altında bir sekme bir alan oluşturdum ve bu alanda şimdiye kadar geliştirmiş olduğum örnke proje ve uygulamaları sizlere tanıtacağım.

İlk olarak geliştirmiş olduğum proje ise "Jquery ve Ajax ile Fotoğraf Galerisi" uygulaması oldu. Geçen hafta aniden aklıma geldi ve 1 hafta içinde büyük bir bölümünü tamamladım. Ufak tefek eksiklikleri, hataları olsa da zaman içinde bunları giderip, güzel ve hatasız bir uygulama haline getirmeye çalışacağım. Bu uygulamaya buradan ulaşabilirsiniz.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 02 Ekim Perşembe 2008 5 12184 0,0
Ramazan (Şeker) Bayramınızı Kutlarım
Ramazan (Şeker) Bayramınızı KutlarımRamazan bitti ve tüm müslüman aleminin özlemle beklediği bugüne ulaştık. Tüm müslüman aleminin ve milletimizin bayramını kutlar, ailece sağlıklı, huzurlu ve mutlu nice bayramlar geçirmeyi dilerim.

Gerimizde mübarek ramazan ayını geride bıraktık. Benim açımdan oldukça faydalı bir ay oldu. Dilerim hep beraber daha çok ramazanlar geçirir ve bayramlar görürüz.

Tekrardan Ramazan (şeker) bayramınızı kutlar, sağlıklı, mutlu, huzurlu bir bayram dilerim.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 29 Eylül Pazartesi 2008 1 11883 0,0
Türkiye 13. Zeka Oyunları Yarışması
İnternette gezinirken Türkiye Zeka Vakfı'nın düzenlemiş olduğu yarışmaya rastladım. Baktım ki sorular çok açık ve net ancak çözümleri zeka ve bilgi gerektiriyor. Yarışmaya ve sorulara buradan ulaşabilirsiniz. Soruları çözdüğünüz takdirde çözümleri bildiriyorsunuz. Ben ilk baktığımda birkaçını cevapladım, bazılarını tahmin ettim. Bu soruları sizlerle de paylaşıyorum. Belki zor ama eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 29 Eylül Pazartesi 2008 5 13269 0,0
Bloğumun Google Pagerank Değeri 1 Oldu
Bloğumun Google Pagerank Değeri 1 OlduBloğumun google pagerankı bugün itibariyle 1 oldu. Birçok blog arasında bu değer az da olsa bu kadar kısa sürede bu gelişme beni oldukça memnun etti. Blogumu tam olarak geçtiğimiz ağustos ayında tamamlayarak yayına sokmuştum. Bu süre içinde hem sitemi ziyaret eden kullanıcı sayısı arttı hem de sitemin bu gibi değerleri yükselmeye başladı. Bu gelişmelerin kısa sürede olması ve emeklerimin karşılığını alıyor olmam beni oldukça memnun etti. Bunda sonra çok daha iyi olacağını ve bu değerleri başarılı blogların değerlerine ulaştırmayı umut ediyorum.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 27 Eylül Cumartesi 2008 3 11015 0,0
Bugün Kadir Gecesi (Hayırlı Kandiller)
Bugün Kadir Gecesi (Hayırlı Kandiller)Tüm halkımızın ve tüm Müslümanların Kadir Gecesini kutlar, hayırlı kandiller dilerim. On bir ayın sultanı olan Ramazan ayının sonlarına doğru yaklaşırken, sultanın en önemli gecesi olan Kadir Gecesine kavuşmuş bulunuyoruz. Kadir; itibar,değer,kıymet manalarına gelir.Bu kelimenin kudretle de ilişkisi vardır.

Tüm müslümanlara ve halkımıza hayırlı bir kandil olmasını ve bu geceyi gerektiği gibi geçirmenin hepimize nasip olmasını dilerim.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 26 Eylül Cuma 2008 1 13258 0,0
Vesikalık Fotoğraflarınızı Eskiye Benzetin
yearbookyourself.com adlı internet sitesinde vesikalık fotoğraflarınızı veya yüzünüzü gösteren herhangi bir fotoğrafınızı 1950 ile 2000 yılları arasında belirlenmiş olan insan şekline dönüştürebiliyorsunuz. Kendi fotoğraflarımı dönüştürdüm ve oldukça hoşuma gitti. Kendimi çeşitli şekillerde görmek beni eğlendirdi. Bu zevkli olayı sizlerle de paylaşmak istedim.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 20 Eylül Cumartesi 2008 0 12325 0,0
Büyük işler gibi, büyük düşüncelerinde davula ihtiyaçları yoktur.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009