mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Ramazan (Şeker) Bayramınızı Kutlarım
Ramazan (Şeker) Bayramınızı KutlarımRamazan bitti ve tüm müslüman aleminin özlemle beklediği bugüne ulaştık. Tüm müslüman aleminin ve milletimizin bayramını kutlar, ailece sağlıklı, huzurlu ve mutlu nice bayramlar geçirmeyi dilerim.

Gerimizde mübarek ramazan ayını geride bıraktık. Benim açımdan oldukça faydalı bir ay oldu. Dilerim hep beraber daha çok ramazanlar geçirir ve bayramlar görürüz.

Tekrardan Ramazan (şeker) bayramınızı kutlar, sağlıklı, mutlu, huzurlu bir bayram dilerim.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 29 Eylül Pazartesi 2008 1 11883 0,0
Asp.net'te Kendi Kontrollerimizi Oluşturmak
Bu yazımda web'de kullanmak üzere kendi kontrollerimizi oluşturup kullanmayı göstereceğim. Asp.net ile kullanıcı kontrolleri ile kendi kontrollerimizi oluşturup bu kontrolleri tıpkı label, panel gibi asp.net kontrolleri gibi kullanacağız. Ayrıca bu kontrollerin ön-taglarını, taglarını kendimiz belirleyeceğiz. Bu işlemleri web.config dosyasında yapacağız. Ayrıca bu yöntem ile sayfaya kullanıcı kontrolü kullandığımız zaman eklememiz gereken register taglarına da gerek kalmayacak.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 30 Eylül Salı 2008 2 14390 5,0
Asp.net'te Dinamik Olarak Sayfaya Css - Javascript Dosyaları Yükleme
Bu yazımda websitelerimizde kullandığımız css, javascript dosyalarını dinamik olarak nasıl yükleyebileceğimizi göstereceğim. Daha doğrusu asp.net ile sayfalarımıza bu dosyaları nasıl yükleyeceğimizi göstereceğim. Bu işi html tarafta değilde böyle kullanmamızın birçok nedeni var. Öncelikle; url rewrite yaptığımızda ve sanal dizin gösterdiğimizde bu türlü css, javascript bildirimlerimiz hataya düşüyor. Bu tür hataları engellemek için bu yöntemi çözüm olarak kullanabiliriz. Çünkü; bu yöntemde yükleyeceğimiz dosyaların adını, yolunu belirleyebiliyoruz.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 30 Eylül Salı 2008 3 21729 4,3
Önceki 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hizmet amaçlı işler başarıya, kar amaçlı olanlar ise başarısızlığa yöneliktir.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009